Mennyire kellene közel engednem a párom lányát? (beszélgetős fórum)
Nem hangzik jól.MÁRmint ez a megjegyzés egy friss kapcsolatban.
HA engedsz akkor sem lesz gond,megismerkedtek és kész.
Ha egyébként más területeken nem helyez ilyen nyomás alá!
Ha te várnál még ,nyugodtan tedd azt.A kapcsolat halad,előbb utóbb így is megismerkedtek.
Mond meg a párodnak nem kell ajtóstul rontani a házba.
Első találkozáskor mint barátnő? Nem is ismered, hogy viselkedhetnél úgy vele, mint egy barátnő?
A helyzet adja magát, ahogy korábban is írják. Leereszkedő semmiképp se legyél vele.
Ahogy előttem írták.
A helyedben én azért megkérdezném a párom hogy a lányka is szeretne e ismerkedni.
Elég friss a kapcsolat, de mindenáron azt szeretné, hogy ismerkedjek meg a lányával. Még soha nem voltam együtt olyan férfivel, akinek gyereke volt és kicsit furcsa számomra ez a helyzet. Nem tudom, hogy kellene viselkedjek vele, 15 évvel fiatalabb csak, mint én. Hogy kellene viselkedjek vele, mint egy felnőtt nő egy gyerekkel vagy mint 2 barátnő?
28N
További ajánlott fórumok:
- Végrehajtó írta: házhoz jön, ha nem engedjük be akkor hatóságilag felnyittatja ajtót. Tesóm ügye miatt jön, be kell engednem, mit akarhat?
- Érdemes lenne újra közel engednem magamhoz?
- Ez közeledés lenne részéről? Mégis mit kellene lépjek?
- A közel 1, 5 éves fiamnak görbe a lába. Aggódnom kellene?
- Jelen esetben, ha én rontottam el, én kellene nő létemre közeledjek? Hülyét csinálnék magamból?
- Hol lehet futni a Deák tér közelében? (park, futópálya, stb. kellene, max. negyedóra sétára/utazásra a Deáktól)