Mennyire hasznos a gyakorlatban egy coach segítsége? (tudásbázis)
Erre gondoltál?
Business coaching[szerkesztés]
Célja, hogy a vállalat tulajdonosait, illetve menedzsereit abban támogassa, hogy a napi feladatokon túl lássák a „nagy képet”, fejlesszék beosztottaikat, magasabb szintű szolgáltatást nyújtsanak ügyfeleiknek, és mindenekelőtt, egyensúlyt tudjanak teremteni a magánélet és a munkájuk, munkahelyük között. Klasszikus business coaching témák:
Asszertivitás
Burnout
Delegálás
Döntés
Időgazdálkodás
Karrier
Konfliktuskezelés
Motiválás
Networking
Önbizalom
Önismeret
Personal Brand
Stressz
:)))
Fingom, sincs, mit csinál egy COACH mester, de ha a volt főnökömből indulok ki, akkor ezt a tanfolyamot bármelyik csókos elvégezheti. :D
Nálunk legalábbis az volt benne, akinek a nyelve jó seggekben vájkált. :D
Személy szerint jobban hiszek az önmegvalósításban, de ugye amíg valaki önmagát nem képes elfogadni, addig ne várja a csodát....
Amúgy az erő mindig bennünk van, nem értem, miért nem fordul az ember kicsit befelé, kezdi el megismerni önmagát, és azzal dolgozni, amit az égtől kapott.
Mindenki más lehetőségeket kap az életben, abból illik kihozni a legjobbat.
Na jó, persze ez kevés embernek sikerül.
További ajánlott fórumok:
- Hitek, Istenek, Angyalok, Ördögök - gyakorlat, elmélet
- Melyik volt az a "jótanács", amit a gyermeknevelésről kaptál, és tényleg jótanácsnak hittél, míg a gyakorlat bebizonyította mekkora butaság?
- Tudom, hogy adhat téves eredményt a terhességi teszt, de ez gyakorlatban is igaz? Tapasztalatokat kérek! Köszi
- Az anyatej és az elválasztás gyakorlata
- Ha ezt a gyakorlatot meg tudom csinálni 80kg helyett mint ahogyan az illető csinálja a vidiben 45kg-al, akkor mennyire lennék jó szkanderos?
- Szerintetek mennyire hatásos Rubint Réka 2008 DVD-jén látható gyakorlatok? Mennyi idő kellett ahhoz hogy látható legyen a változás?