Mennyibe, kerül a telenornál egy új sim kártya régi vagyis már meglévő telefonszámmal? (tudásbázis)
8. Szmirma (válaszként erre: 7. - Michelle.r)
2011. nov. 28. 18:11
Köszi szépen, remélem én is meg kapom azonnal,hogy tudjam használni.
Fizetni biztos kell mert látszanak rajta a sérülés nyomai, de már az sem érdekel csak legalább megkapjam mi hamarabb.
7. michelle.r (válaszként erre: 4. - Szmirma)
2011. nov. 28. 17:45
Nekem azonnal odaadták és nem is kértem a cserét, ő ajánlotta. Szerintem az üzletkötő dönt arról, hogy fizetős-e a csere vagy sem, lehet hogy csak jó napja volt, mert én még egy esernyőt is kaptam ajándékba :).
6. Szmirma (válaszként erre: 5. - F263e5104b)
2011. nov. 28. 17:41
Köszi.És adják azonnal, vagy kell rá várni?
Tudom,hogy ha új számmal kérem akkor kapom azonnal. De mivel a régivel szeretném lehet,hogy várni kell rá?
5. f263e5104b
2011. nov. 28. 17:36
2000 Ft be kerül és mindegy a szám ha kéred a régit adják!:))
4. Szmirma (válaszként erre: 2. - Michelle.r)
2011. nov. 28. 17:29
Csak az a baj,hogy az enyémet baleset érte ezért ment tönkre, így már nem biztos,hogy csak úgy kicserélik.
Egyébként azonnal odadják az új kártyát?
3. Szmirma
2011. nov. 28. 17:25
A helyzet az, hogy kellene nekem egy új sim kártya a régi telefonszámommal,mert sajnos tönkre ment a sim kártyám.
Megkapom azonnal, vagy mégis mennyi idő? Mert most így sajnos nincs telefonom.
2. michelle.r (válaszként erre: 1. - Szmirma)
2011. nov. 28. 17:24
Nekem ingyen kicserélték amikor legutóbb telefont vásároltam.
1. Szmirma
2011. nov. 28. 17:23
Mennyibe, kerül a telenornál egy új sim kártya régi vagyis már meglévő telefonszámmal?
További ajánlott fórumok:
- Halott ember telefonszáma:(
- Hogyan kérjem el egy pasi telefonszámát?
- Miért akarják a férfiak megadni a telefonszámukat, ha tetszik nekik valaki, miért nem kérik el a nőét? Ez menne manapság? Miért?
- A Telenornál van lehetőség kártyás csomagban részletfizetéssel telefont vásárolni?
- Augusztusban lejár a két éves hűségidőm a Telenornál és szeretnék utána már csak sima kártyás csomagra váltani, attól megmarad a telszámom?
- Sony Xperia L telefonnál, hogy tudom a telefonszámokat SD kártyára menteni?