Mennyi időbe telik, hogy zajlik a gyermekelhelyezés? (tudásbázis kérdés)
bírósági végzésre nincs "nem reagálás", gondolom nem várja meg, míg rendőrök mennek ki :)
annyi esze csak van :)
ha még csak 7 éves a gyerek, akkor kezdjétek el
a legjobb, ha a két ügyvéd tárgyal egymással, és nem ti közvetlenül (abból csak a balhé van)
Velem meg lehet beszélni, de én még most is a felesége vagyok:-)
A volt nejével sajnos semmit nem lehet megbeszélni, mindenért ordít... csodálkozom is, hogy egykor ilyen hamar elváltak:-)
Hivatalosan minden második hétvégén,de a Férjem 6-8 hetente jár haza, mivel külföldön dolgozik, ezért ez teljesen másképp alakul.
No és ismerem a hisztigép nőket, nekünk is ilyenünk van:-))))
Ilyen nincs, hogy 2 hétvégét sajnál...
Ami jár, az jár.
Az én Férjem is elvált. Én adtam be a válókeresetet, vagyis én írtam meg. 2 tárgyalás volt, egy békítő, egy válás kimondás.
A gyerekek láthatását rögzítették a végzésben és ennyi volt. 2 hónapba telt a válás, igaz közös megegyezéssel.
Ez olyan egyszerűnek hangzik. De ezzel a nővel nem lehet egyezkedni! Ha nem tetszik neki valami, ha nem úgy van valami ahogy ő elgondolja, lecsapja a telefont, akár hetekig, nem veszi fel, nem válaszol az sms-ekre... két hétvégét sajnál...pedig a gyerek nagyon szereti az apuját, és engem is. Szeret itt lenni.
és én ebbe fogok belebolondulni, mert ezen felül, még beleszól a magánéletünkbe is. Mit csináljunk? Úgyérzem sosem lesz békesség. Állbékesség az van, de akkor minden anyuka kedve szerint, és csak akkor van itt a gyerek és csak addig amíg neki tetszik, többet van az ő szüleinél, mint nálunk. És ez max 1 hétvége egy hónapban, úgy elosztva, hogy a 4 hétvégéből kettőt itt van, de csak egy-egy felet úgymond... és a maradék a szüleinél, mert ő nem nagyon erőlködik, hogy minél többet legyen a gyerekkel. De mi nagyon szeretjük, nekem is hiányzik, pedig nem én szültem, hát még akkor az apujának.
ez a magyar bírói gyakorlat...
próbáljatok meg felfogadni egy mediátort, aki segít olyan közös megegyezést írni, ami mindkét félnek jó, és akkor nincs hercehurca.
Van az a papír...igen ám, de, hogy kell megírni, mindkét félnek ott kell lenni, mikor megírja az ügyvéd...
és ha nincs egyezés...? Ez eltarthat évekig is?
szaladjonkifelébelőlemgondoltamegyetlen!
:)
További ajánlott fórumok:
- Meddig és hogyan zajlik egy gyermekelhelyezés megváltoztatása?
- Befogadtam egy majdnem 9 hetes cicát, mennyi időbe telik amíg megszokja az új helyét?
- A nőknek hosszú időbe telik megszokni egy új partnert, akinek kisebbek a méretei odalenn?
- Hogy zajlik egy gyermekelhelyezési tárgyalás?
- Mennyi időbe telik, hogy egy gázzal működö vizmelegítőt villanyboylerre cseréljen a szakember? Hogy zajlik?
- Tudja valaki, hogyan zajlik a Környezettanulmányozás a gyermekelhelyezésnél? Mit néznek, kérdeznek, apa esélyei, stb..?