Befogadtam egy majdnem 9 hetes cicát, mennyi időbe telik amíg megszokja az új helyét? (tudásbázis)
Igen lesz ivartalanitás is, és mindenképp benti cica lesz, mert a főut mellett lakom panelban és elég veszélyes...
De tegnap éjfélkor csoda történt. Engedte hogy simogassam játszott, a kis csörgös egérrel szórakozott. És ma reggel amikor megsimogattam már dorombolt.
Az unokahugom ajánlott egy könyvet azt elkezdtem olvasni... igazábol már két honapja amióta tudom hogy jön azt nézem és próbáltam az alapján összeszedni a dolgokat. :)
Köszi a válaszokat :) aranyosak vagytok. Negró lett a neve mert teljesen fekete. ;) kislány.
Igen az oltás is tervben van, mindenképp szükségesnek tartom. Csak nem akartam rögtön stresszelni szegénykét, mert még nem nagyon volt kézhez szoktatva... és nekem még sosem volt eddig macskám így kissé bizonytalan vagyok egy két dologban... de majd kialakul. :)
Ripsz-ropsz :) Jó cicázást!
(bevallom picit irigy vagyok, hiányzik egy babacica)
Ha jo gazdi vagy, pikk-pakk :)
Mind kiscica kalandvagyo ! Jo cicazast.
Mi a neve?
1-2nap, max!
ebben a korban a legviccesebbek :)
További ajánlott fórumok:
- Mennyi idő kell, hogy megszokjam a fogkoronámat?
- 2 éves kutyus megszokja az új gazdit?
- Mit csináljak, ha a kiscicám fél és morog, fújtat, elbújik? Hány nap mire megszokja a gazdiját?
- Mennyi időre van szüksége egy 4, 5 éves gyereknek hogy első szemüvegét megszokja?
- Mennyi idő kell egy kutyusnak, hogy megszokja az új helyet?
- 5 hónapos baba megszokja még a járókát?