Mennyi idő múlva vállaltátok a harmadik babát? (beszélgetés)
Köszi! Mindenkinek nagy gratula a harmadikhoz is! :)
Remélem nekünk is összejön! :)
Mi is két évenként születtünk tesóimmal, 3an vagyunk testvérek, mindannyian egészségesek vagyunk.
Nálunk most jön a harmadik (igaz nem előre eltervezetten), de köztük is két-két év lesz, és egyelőre egészségesnek tűnik hármaska is :)
Nálunk a legnagyobb 5, a középső 3 éves volt mikor megszületett a legkisebb lányom.
Szerintem az, hogy mikor van felkészülve egy újabb várandóságra egy nő egyénfüggő.
Ezzel Én is egyet értek, de 3 gyerek egy idő után sok tud lenni.
Köszönöm szépen a válaszokat! Nekem a két terhességem rendben volt, nem is érzem magam kimerültnek ilyen szempontból. Szeretnénk majd egy harmadik babát. Mi két év különbségre gondoltunk. Ezért kérdezem a véleményeiteket.
:-))))))))))Ne mondj ilyet,olyan édesek:D
Nálunk 2,5 év a korkülönbség .
Sziasztok!
Nekem a csemetéim között 3 év korkülömbség van. Szerintem nem a szülések amortizálják le egy anya szervezetét, hanem egy idő után a gyerekei.
az első babám 9 hónapos volt mikor amásodikkal teherbe estem,sajnos még nem volt eléggé felkészülve a szervezetem,nagyon vigyáztam de mégis a 8. héten erős vérzés miatt befektettek ,egészségügyi műtétet akartak csinálni,mert nincs értelem kockáztatni azt mondták,hála a dokimnak megmentett minket és ugyan vigyázni kellett magamra (de nem feküdtem) egy alig egy éves gyerekkel,de mégis kihordtam és egészségesen megszültem második gyermekem az első után alig 18 hónappal. A harmadikra vártunk ,de nem azért hogy felerősödjek ,hanem azért hogy megérjek a 3. baba vállalására.Így a sorrend 2000 február, 2001 július, 2007 április. 21 évesen született első gyermekem ,majd 30évesen a harmadik .21 évesen sokkal egyszerűbb kihordani egy babát ,viszont 30 évesen sokkal egyszerűbb felnevelni.Az ember már nem aggódik ,nem annyira ideges ,sokkal jobban élvezi a babázás örömeit mint korábban.De ha újra kezdhetném sem csinálnám másként. 33 éves leszek novemberben és van két hatalmas ,helyes és egy kis rosszcsont óvodás fiam!
ok. Bocs, ha nem fogalmaztam érthetően. :))
Köszi annyira az nem érdekel és nem is unatkozom :))
Már a házasságkötésemkor eldöntöttem, hogy 3 gyereket szeretnék, 3 és 5 év korkülönbséggel. Mázlim volt: a párom egyetértett a dologgal, és az Égiek is úgy akarták. ;)
Gratulálok a harmadikhoz!
Nálunk a második babával jött a harmadik is!:-)
Ok. Ha szeretnéd beszélgethetünk a kiürül szóról is. :)))
nálunk 3, 2, illetve 1,5 a korkülönbség (tesóim és köztem)...
Szerintem is egyéni döntés amúgy, meg sok mindentől függ (anya életkora, előző terhesség császár volt-e, stb...). Én most szültem 1 hónapja se, fél év múlva szeretnék újra teherbeesni, viszont császár volt, így majd a doki megmondja hogy mit hogy lehet.
Szerintem ez nem csak attól függ, hogy mennyire viselt meg a terhesség és szülés. Akkor jó, ha már nem kimerült, és haladnak valamerre a dolgok. Én kicsit kevesebb, mint két év után vállaltam volna, de az nem jött össze (nyilván, nem voltam még kész rá). Most várom a harmadikat (három és fél év lesz a középső és közte, ha megszületik)
A kiürül szó kissé nekem is homályos :))
De nálunk is 2 évek a korkülönbségek.
Igen erre gondolok. :)
Köszönöm szépen a válaszod!
Sziasztok! Én sem értem, hogy kiürül. Én vállalnék, de a második is hat évembe telt mire összejött.
Sajna nekem lassúak a petefészkek
Én úgy gondolom, hogy a fórumindító arra gondol, hgoy az anya szervezetét megviseli egy terhesség.
A két év ideális szerintem, de ez egyéni döntés.
Örülök neki! Szuper!
Nem tudom, lehet hogy hülyeség az egész. Ezért kérdezem. :)
mi az hogy kiürül???
anyukám 2 évente szült gyereket, 4-en vagyunk testvérek, mind a 4-en egészségesek.
Azt mondják két baba után kiürül a női szervezet. Szerintetek két gyerek után mennyi idővel vállalható a harmadik biztonságosan?
További ajánlott fórumok: