Mennyi idő múlva segít a Lokren a szívritmuszavaron? (tudásbázis)
Érdekes, hogy a káliumbevitelt soha nem mondják az orvosok.
Némelyik a "magnézium"-ot is nehezebben nyögi ki.
Kirukiru:
Milyen formában veszed be a káliumot?
(Melyik só, melyik termék, erre gondolok.)
Furcsa egyébként, hogy a Magyarországon forgalmazott "Magne-B6" variációkban még véletlenül sincs kálium ... nagyon sok "multivitamin"-ban sem.
Lengyelországból vettem nemrég vitaminokat, aminosavakat, magnéziumkészítményeket és érdekes módon voltak káliumos verziók, ráadásul sokkal kedvezőbb áron adták őket, mint, ahogyan szeretett 27%-os ÁFÁ-s országunkban adják.
Hiánybetegséged van, a "gyógyszer" nem fog segíteni.
Kutasd ki, hogy mi, az is segíthet valamennyire, ha elkezdesz egy viszonylag általános és egyszerű terápiát:
- vitaminok
- nyomelemek
- mozgás
- szemét étel, rossz szokások elhagyása.
A legtöbb ritmuszavar mögött, Kálium hiány állhat. Képes elszaladni, akár akár 120-140-160...-ig is. A Kálium az izomszövetekben van felhalmozva. A vérvétel csak a katasztrófális állapot bekövetkeztekor mutatja a ki a hiányt.
600 1000mg pótlás, nem okoz gondot, egy két nap után azonnal helyreállhat. A családban szed édesanyámLokrent
Egy darabig segít, de aztán ha elszalad megállíthatatlan. A kálium pótlás hozta vissza. A kórházban is tehetetlnek voltak 160-nál. Az elszaladások, a vízhajtózás miatt keletkeztek. Egy idő után kiürül a "raktár" idő kell amig feltelik, akkor vissza is áll. Más típusu,folyadékleadás is kiviszi a káliumot! Ez sajnos el van hanyagolva, életveszélyes! Normál módon étkezés is biztosítja, De oda kell figyelni ekkor! Én pótlok, napi 1000mg-t, nagyon sok problémám abbamaradt.
Persze még várj.
A te esetedben nem akarok okoskodni de tovább ne emeld magadtól.Ha nem jó tényleg menj vissza.Üdv.
Szia
Igen segített de gondolom attól is függ mi okozza a zavart.
Ha úgy érzed nem jó menj vissza.
Nem emlékszem mennyi idő után de elég hamar segített.
MI az alapbetegaég?
További ajánlott fórumok:
- Kinek van szívritmuszavara, ki esett át szívkatéterezésen?
- 24 órás szívritmus-mérőt(nem tudom a pontos nevét) akarnak feltenni rám.Mi az? Mekkora valamit képzeljek el?
- Időnként nagyobbat dobban a szívem? Lehet, hogy szívritmus zavarom van?
- Fiatalon szívritmus zavar?
- Ez "csak" sima szivritmus zavar?
- 2 nap múlva állásinterjúra megyek. Lenne egy-két kérdésem. Segítenétek?