2 nap múlva állásinterjúra megyek. Lenne egy-két kérdésem. Segítenétek? (tudásbázis kérdés)
szerintem változó, hogy ki mit tart korrektnek...
120 bruttó egyáltalán nem korrekt, abból megkap kb 80-90et.Kiváncsi lennék mondjuk egy egyedülálló abból hogy él meg, kb éhen hal. Ez is korrekt?!
Az én munkahelyemen is nézik rendszeresen át az iwiw-oldalakat...
Egyébként szolíd öltözék, smink. És megkérdezik, hogy van-e családod, milyen idős, ki fog rá vigyázni, ha beteg lesz, akarsz-e házasságot kötni, illetve szeretnél-e még szülni stb.
www.afsz.hu honlapon meg vannak adva, hogy adott megyében, településmód, életkor, tapasztalat, végzettség stb... szerinti 2008-as bruttó béradatok.
Nézz ott utána, hátha ad valami támpontot a bér kérdéséhez.
sziasztok! Hr-es ként én is csak meg tudom erősíteni, amit Maffia00 írt.. Ha kiemeltebb pozícióra keresünk, akkor meg szoktuk nézni akár az iwiwet is... Általában tanulságos! Csak akkor nem nézzük, ha mondjuk tömeges felvételeket csinálunk és nincs egyáltaűn idő erre. Lehet, hogy nem szép tőlünk, de mindenki szeretné tudni a leendő kollégáról a lehető legtöbbet... Pláne a mai világban :S
Bérezésnél én is a 120-at tartom korrektnek..
nem tudsz utána kérdezni? vagy kotorj egy kicsit neten a mai bérezéseknél...
de ha v ársz egy kicsit, egy másik fórumon van logisztikus ismerősöm, megkérdezem...
Vidéki faluban van a cég. De elég nagy vállalat.
Az iwiwes kérdést nem poénnak szántam, ugyanis állítólag a munkaadók 56%-a ma már utánanéz, szóval babetthopp, nem kell kiakadni.. :):S
ha nem ciki az iwiw-ed, akkor nincs gond, néhány helyen lehet ellenőrzik...
mi pl a biztoítóban szoktük, az ügyfeleket is.
a fizetés változó, attól függ, hogy vidék vagy Pest??
Az egyik, hogy szerintetek utána néznek iwiw-en, hogy mégis mire számítsanak a jelentkezőknél? És engem vajon megtalálnának-e, ugyanis a nevemet y-al írtam (anyta), és nincs fent semmi privát adatom ( szül. év, iskolák, stb..). Ezek alapján valószínű, hogy leellenőriznek?
A másik kérdés:
Adminisztráicós munka (logisztika), mennyi legyen a fizetésigényem, ha kérdezik? Előre is köszönöm segítő válaszaitokat..
További ajánlott fórumok:
- Fekete hajból barna. Már félúton vagyok, de lenne egy-két kérdésem..
- Holnap állásinterjúra megyek mi az amire ilyenkor a legjobban figyelni kell?
- Van itt valaki aki ismerős Vecsésen? Állásinterjúra megyek, de nem tudom, hogy érdemes arra menni (tömeg közl.)
- Holnap megyek állásinterjúra, recepciósnak jelentkeztem
- Az lenne a kérdésem, hogy ha GYES mellett visszamegyek 6 órában dolgozni, felmondhatnak-e amíg kapom a GYES-t? Köszönöm a segítséget!
- Nemrég lettem kéz lábápoló műkörömépítő, és nem sokára megyek díszítő tanfolyamra.Addig viszont szeretnék gyakorolni, de lenne egy kérdésem!