Mennyi idő ismerkedés után jöttél össze a pároddal? (beszélgetés)
Én is tanultam, de utána már szerettem volna gyereket. Szülni a 20as években ideális a szervezet szempontjából is. Szerintem hiba, mert nem jó ha az embernek idősek a szülei.
Befolyásolja a kapcsolat "minőségét" az, hogy mennyi ideig tartott az ismerkedős, randizós szakasz szerintetek?
Tudod, nem mindenki tud szulni huszonevesen , pl van aki TANUL, nincsen parja, dolgozik, hogy legyen mire szulni, megalapozza annak a gyereknek a jovojet. Nem kene ezt hibanak nevezni!
Egyébként meg nyilván van eü akadálya, hiszen ha nem lenne akkor már rég terhes lennék.
Én úgy gondolom, hogy hiba. Ez nem azt jelenti, hogy elítélem aki később szül, mert ez nem igaz. De hibának érezném.
Mint már értem a mások dolga nem érdekel. Az, hogy más később vállal gyerek mint kéne nem ösztönöz arra, hogy én is elkövessem ezt a hibát.
30 evesen oreg? Masodik gyerekhez??? Sokan az elsot is kesobb szulik!
Ki tudja lehetne e még egyáltalán. Nem tudjuk. Sajnos a sok idióta orvos miatt a legjobb mintáik elpazarlódtak így már csak 1 van. Ha folytatnánk és nem sikerül akkor újra kéne szerezni és nem tudni, hoyg van e még.
az más dolog, ha egészségügyi akadály miatt kesereg valaki, az teljesen érthető
de ez... most se leptél meg :)
na részemről befejeztem
Igen tudom, hogy szegénynek nem lehet testvére ez is a nagy szívfájdalmam, de ez ellen nem tehetek semmit. Attól még egy másik gyereket nem teszek tönkre. Remélem hogy a bátyáméknak sikerül a gyerek és akkor majd olyanok lesznek mintha tesók lennének. Mást nem tehetek.
Nem kesergek, beszélgetünk róla. Mindenki leírja az érveit. Ennyi.
Egyébként ez sem igaz, hogyha még felelőtlenül bele is mennék nem lenne más akadály mert lenne.
És arra nem gondolsz, hogy talán pont egy testvérrel lenne neki jobb? Te így se,úgy se leszel örökké mellette, egy testvér viszont jó eséllyel élete végéig igen.
Így meg a testvérségtől fosztod meg...
Nem bántani akarlak, csak megmutatni, hogy van ám másik oldala is a dolognak.
nem is szándékozom... csak az háborít fel, hogy közel 4 órája kesereg azon, hogy nem lehet több gyereke, holott semmi akadálya nem lenne
Megértem, elfogadom, hogy úgy döntött, 30 felett nem szül - de akkor ne keseregjen már rajta, az ő döntése, ő maga is fogadja el!
Ez nem így van. Attól még hogy vágyom egy gyerekre gondolok rá is. A gyerek nem egy tárgy amit akar és megveszem és jó nekem. Egy ember akinek nem tehetem a saját vágyaim miatt tönkre az életét.
Így van. De nem te vagy az egyetlen aki győzködök, meg néha úgy csinál mintha nem fogná fel miről beszélek. A párom szeretne még gyereket (én is csak én belátom, hogy már nem szabad)
ja má:))na jól van elhiszem,eltökélt vagy:)
Mint írtam 30 felett mi már nem vágunk bele a gyerek érdekében. Így biztos nem lehet.
Akkor egyszerűen lennének még...!
Ne haragudj bcicus, de úgy gondolom, ha egy nő/pár annyira szeretne gyerekeket, akkor simán felülkerekedik egy olyan - már bocs, de őrültségen - hogy 30 felett túl késő gyereket szülni...
Hát de nagyon szerettük volna, hogy legyenek tesók.
Szerintem nagyon jó ahogy történt,ezen ne keseregj.
Én is így szerettem volna, mikro összejöttem a párommal 8elötte korábban. 24, 26, 28, 30.
Az pont jó!Én 24 és 26 voltam.)
További ajánlott fórumok: