Mennyi idő alatt lehet és kb. milyen kiadással jár albérletet és munkát találni Budapesten? (beszélgetős fórum)
Hát nem egyszerű a kérdés...
Én 75+rezsit fizetek, ami olyan 100 körülre jön ki télen-nyáron...
Kicsit húzós, de ennél olcsóbb kevés van, mert ami nagyon olcsó, az vagy szoba, (nem tudnék együtt lakni vadidegenekkel) vagy a rezsije elképesztően magas...
Szerintem pici garzonokat lehet találni 40-50+ rezsiért már, én is nekiesek januárban, mert ez azért jelenleg kissé sok(k) :D
Munkát találni jelenleg meg szerintem sehol sem egyszerű :)
ez tulajfüggő...van ahol a közös költséget Ő állja.
de egyébként igen tartalmaz mindent.
ara kell figyelned, hogy milyen szerződést írsz alá...milyen környéken veszel ki, nem árt többet megnézni.
na az már más látszik h nem bpi vok, mi?
:)))
mire kell figyelni albinál? ápropó, a rezsi tartalmaz mindent? közös ktg stb
bruttó, gondolom
ez eléggé elszomorító, mert vegyük telet 30+30 azaz 60 eft tuti lakás bérlet 9eft és nem ettem ittam stb :((((
alberlet.com
vagy ingatlan.com
hajrá!
szerintem adminisztrátori munkát önerőből is aránylag könnyebben is lehet találni.
érdemes az expresszen illetve ha tag vagy az iwiwen nézelődni.
akkor jól félreértettük egymást.
:)
szia
szobát 40 alatt nem nagyon fogsz találni,max vmi külső kerületben.amúgy viszonylag gyorsan lehet találni 1-2 héten belül.
munkát már jóval nehezebb...
erősen foklalkoztat a gondolat, h a fővárosba költözzek és ott vállaljak állást. érdekelne, h 1 szoba (nem kell luxus,de minden működjön) milyen árakban mozog és a rezsi mennyi.
vmint milyen gyorsan lehet munkát találni, adminisztráció/asszisztens, ilyesmi
További ajánlott fórumok:
- Állás találni Budapesten (egyelőre) diploma nélkül
- Mennyire egyszerű manapság megfelelő albérletet találni?
- Tényleg ilyen nehéz Budapesten albérletet találni?
- Mennyi idő alatt találtatok magatoknak megfelelő albérletet Budapesten?
- Keresünk kaukció nélküli albérletet sürgősen. Valaki tud esetleg Budapesten? Legfőképp XIII., és IV. kerületben!
- Mennyit fizettek egy albérletért Budapesten?