Állás találni Budapesten (egyelőre) diploma nélkül (beszélgetős fórum)
Szerintem még is csak álmodozó vagy...
A legtöbb 30 feletti akár családos ember sem keres ennyit. Ez van. Lenyomták a béreket.
Szerintem nézz körül bankokban, mert ott esetleg kereshetsz 100 ezer feletti nettót is.
Nézegesd a hirdetéseket, amelyekben fel vannak sorolva a követelmények, ha a 2/3-nak megfelelsz, akkor bátran küld el az önéletrajzodat. Persze a bankos hirdetésekben kérik a diplomát, de csak azért, mert azt gondolják, hogy ők kreatívabbak. Sok helyen már az is számít, hogy már jársz fősulira.
tudom, h rezsivel értetted :) Amúgy a 11 ker. viszonylag drága albik terén... Talán nézz inkább a 22-ben, az is itt van egy köpésre, és könnyen be juthatsz a belvárosba is, de mégis olcsóbb lenne egy panel ott, pláne 2-en, 3-an...
Asszisztensi sztem gyakran kihalásos, protekciós alapon megy. Környékezd meg a már végzett, dolgozó ismerőseidet!!!
Szia. Szerintem érdemes keresgélned, próbálkozz multi cégeknél. Asszisztensi pozícióban szokott mozgás lenni, nem ragaszkodnak a diplomához és megfizetik. (Csak zárójelben jegyzem meg, a gyerekeim gyakornokként is kerestek ennyit, egyetem mellett, egy multi autóalkatrészgyártó cégnél.)
Sok sikert!
az kemény... én 45 + rezsiért az Allee mellett egy komplett 31 négyzetméteres lakást béreltem tavaly még... És ott 2 ember is elfért volna, de vannak 50+ rezsiért 1,5 szobás lakások is, ahol szintén 3 ember megfér, és sztem az olcsóbbra jönne ki.
Hát, meló ügyben meg döntened kell akkor. Vagy jól keresel, és akkor éjszakázol is a vendéglátásban, vagy fele annyit keresel gyakornokként, fejlődsz szakmailag, és a diploma megszerzéséig még a szüleid támogatására vagy utalva.
További ajánlott fórumok:
- Mennyi idő alatt lehet és kb. milyen kiadással jár albérletet és munkát találni Budapesten?
- Miért nehéz Budapesten találni egy olyan helyet ahol lehet tornázni? Nincs rá igény?
- Tényleg ilyen nehéz Budapesten albérletet találni?
- Hol lehet Budapesten nem túl drága és jó virágost találni?
- Székesfehérváron, Veszprémben, vagy Budapesten hol lehet anyaotthont találni?
- Mennyit keres egy HR-es Budapesten HR diplomával, angol+német középfokkal, több év tapasztalattal?