Mennyi idő alatt kell egy szaktanárnak kijavítania a dolgozatokat és azt értékelve kiosztani a diákok kezébe? (tudásbázis kérdés)
A tanmenet viszont a következő óráig ad időt. Elvileg.
Én betartom azt, hogy a következő órára kijavítom! Nem magam miatt, hanem a lurkók miatt!!
Van korlát....
Én két hétről tudok...
Én mint tanítónéni mondom-nincs benne sehol-sem házirendben, sem oktatási törvényben.Az iskolaigazgató rendelkezhet róla, de nem szokott.
tanár lelkiismeretességén múlik, hogy 1 hétnél tovább ne tartsa magánál.
(Persze lehetnek egyes esetekben-nem állandóan!-egyéb körülmények ami miatt nem tudja kijavítaani időben.)
ez nálunk is így volt, volt hogy 5-6 dolgozat is be volt szedve.Hiába szoltunk az osztályfőnöknek ,hiába neki ,semmi foganatja nem volt...aztán volt hogy egyszerre kiosztotta aztán repkedtek a rosszjegyek ...ja matekot tanított--- de mondjuk azért mindig a jobb jegyet adta meg,
Ez a tanár egy nagyon szórakozott egyén volt ,talán ez is hozzájárult ahoz hogy nehezen javította ki a dogakat, ez a része a tanításnak valahogy nem érdekelte
szia!
hát nekem gyerkőcöm nincs még,de ami tuti,hogy a Házi rendben benne kell lennie.
Azért nem mondok pontosat,mert én már azért nem most voltam iskolás:)de akkor még úgyvolt,hogy 2héten belül kellett kijavitani a ima dogát,a témazárót három héten belül,és amennyiben addig nem javitja ki,a jegy érvénytelennek tekinthető.
Szóval le van fektetve a házi rendben ennek a zabálya,ez tuti,max az időtartam változhat iskolánként,tehát lehet nekik nem három hét van megadva,hanem több vagy kevesebb...
Tudja valaki mennyi idő alatt kell egy szaktanárnak kijavítania a dolgozatokat és azt értékelve kiosztani a diákok kezébe?
Fiamnak van egy tanára aki heteket- hónapokat ül a dogákon. Mi szülők tehetetlenül állunk a dolog elött.
További ajánlott fórumok:
- Egy héten hány dolgozatot lehet íratni? Van valami szabály?
- Mennyit keres egy általános iskolai szaktanár?
- Apácais felmérős dolgozatok. Segítsünk egymásnak.
- Segítség. kiégettem a szekrényt! Hogy lehet ezt kijavítani?
- Online dolgozatok és segítség, csalás
- Valaki esetleg tudna segíteni kijavítani ezt az irodalom fogalmazást?