Mennyi a GYES összege? (tudásbázis)
melyik feltett kérdésre - ezen elgondolkodtál már?
nekem nem fontos :)
Tényleg??? Mintha az első mondatában ott lenne... Nézd csak meg mégegyszer. Hogy egyesek mennyire nem tudnak olvasni?! :P Kis oko! :) És miután a kérdező nem írt ikrekről (amik, mint kiderült nincsenek neki), így a több gyerekről szóló részt az értelmesebbek úgy értelmezték, hogy a családban élő többi gyerek beleszámít e, vagy attól független a dolog! Nem most másztam le a falvédőről, 3 gyerekem van, nem csak a fellegekbe írogatok olyan dolgokat ami épp eszembe jut...
Ennyi! :D :D khmm... khmm... :P
nem tudom mit kell vonni belőle (és most nem is nézek utána)
nyj 10 %
attól is függ dolgozik-e a mamuci :)
szép napot
azért írtam mert ez tavaly még nem így volt
nade mindegy
ki szül ikreket? :D
gyed ha járna két gyerek után akkor is csak egyet kap
tuxy nem is beszélt ikrekről:-)))) viszont a kérdésében ott volt, hogy több gyerek esetén fix összeg jár-e...
khmm.. khmm...
(2) A gyermekgondozási segély havi összege ikergyermekek esetén azonos az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének 2 gyermek esetén 200%-ával, 3 gyermek esetén 300%-ával, 4 gyermek esetén 400%-ával, 5 gyermek esetén 500%-ával, 6 gyermek esetén 600%-ával.
1998. évi LXXXIV.tv.26.§
köszi lányok :)
azért kérdeztem rá mert azt halottam ez folyamatosan csökkenő összeg míg végül eléri ezt a25 ezres kategóriát.Ez elkeseríttő:(
A gyes havi fix, gyerekenként.
Kb. 25500-at fogsz kézhez kapni.
De nézd meg a magyar államkincstár honlapján ott leírják részletesen.
További ajánlott fórumok:
- Miért nem emelik fel a gyes összegét a létminimumra?
- Mennyi most pontosan a gyes összege?
- A gyes összege valóban emelkedett 2008 januárjától, mit tegyek ha nekem nem emelték?
- Mennyi 2012-ben a GYES és 2 gyerekre a családi pótlék összege?
- Változik-e a gyes összege 2013-ban?
- Ha gyes alatt esek teherbe, érdemes szülés előtt még kivenni a bent maradt szabadságot, hogy jobb legyen a gyed összege majd?