Melyik városba költöznél, és miért? (beszélgetés)
ha abban gondolkodnék, h távolabbra, akkor Szeged, vagy Gyula. Mindkét város a szívem csücske. Szegeden jártam középsuliba, mellette nőttem fel, Gyulán pedig a fősulit végeztem. Gyönyörű város, és szép emlékek fűznek oda. Viszont erre kevés az esély, h életvitel szerűen visszamenjek arra a környékre (mindenféle lehetőséget számításba véve, Bp-n nagyobb az esély normális életet élni)
Viszont arra vágyok, h kertes házam legyen, így aztán Bp közelében vhol szívesen élnék. Csak legyen egy kis konyhakertem is, ahol mojolhatok. Paraszt lánynak születtem, és ugyan gyerekkoromban gyakran mondogattam, amikor a 40 fokban kapálni, gyomlálni kellett, h én ugyan soha nme fogok kapát a kezembe, ha felnőtt leszek, de hiányzik.... :)))
Budapesti vagyok, de az élet úgy hozta, hogy most vidéken élek.
Mivel a pesti lakásom megvan, változatlanul budapestinek érzem magam, az az ÉN VÁROSOM !
De ha most kezdeném az életem tervezését, én is a nyugati országrészre voksolnék, - bár ott sokkal drágábbak az ingatlanok - mert a munkavállalás jobban megoldott, akár külföldre járással is.
Sopronba. :) Imádom, teljesen rabul ejtett már első "találkozásunk" alkalmával. Szép, hangulatos, nincs is olyan messze a családomtól. :)
Ezenkívül egy Balaton-parti városban is el tudnám magam képzelni (pl. Siófok), de ha most azonnal dönteni kellene, mindenképpen Sopront választanám.
Én Budapesti vagyok,és épp költözés előtt állunk.A meló,suli miatt messzire nem tudtunk volna menni,de lett volna egy ház Ercsiben..na hát a vonaton olyan honvágyunk lett,hogy a felénél leszálltunk:D
Hiába,vérbeli Budapestiek vagyunk,születésünk óta,nem menne máshol:)
Szóval mi itt néztünk házat,itt maradunk:)
Egyébként imádom Magyarországot,szívesen bebarangolnám,szeretem a falusias feelinget,de hosszú távon sok(k) lenne:)
Mi évek óta "nyugatra" vágyunk. Gyakran járunk oda barátainkhoz és nagyon tetszik a környék: Szombathely, Sopron, Zalaegerszeg......
Nem adjuk fel, amíg el nem költözünk oda!
További ajánlott fórumok:
- Pesten te melyik kerületbe költöznél?
- Hova költöznél el a legszívesebben?Föld melyik részére?
- Ti hol laknátok szívesen, és miért?Melyik faluban vagy városban?
- Hova költöznél, ahol nagyon jó a levegő?
- Melyik szigetre költöznél el a legszívesebben?ott maradnál örökre is?
- Melyik Budapest környéki településre költöznél ki, s miért oda?