Melyik városba érdemes menni Európában? (beszélgetős fórum)
:))
Hat, ha ezek kozul valaszthatnek, Salzburgba mennek. Krakko mar tul nagy az en izlesemnek :)
Igen, Ljubjana is egy szép, aranyos városka, és szintén nincs messze.
Eddig ha jól látom, nyerésre áll Krakkó és Salzburg : DD
Nemrég voltunk Prágába,oda el kell menni nagyon szép város.
Aztán Velence,Róma,Milánó! Ki ne hagyd egyiket sem :)
Firenze!(még nem voltam,de nagyon szeretnék:))
Velence-imádom
Róma
Saizburg
Jó tervek, gyönyörű mindkettő! Párizs is szép, Salzburgot is nagyon ajánlom, az nincs is messze!
Az sem mindegy, mikor mentek, Párizs pl. ősszel is gyönyörű, télen is csodás, mikor már fenn van az adventi kivilágítás. Salzburgban nyáron voltam, szuper volt, de télen állítólag ott is gyönyörű az adventi város.
Zágráb és Bled is szépek. Olaszországban verona meg sirmione tetszett, de az vonattal messze lenne (nekem legalábbis). Svájcban luzern is nagyon szép. Brüsszelben is sok a látnivaló, de a kéregető is, ezért nekem nem tetszett annyira.
Miért nem mentek kocsival? Csak rugalmasabb, mint a vonat
Stockholmban (vonattal) egyszer karácsonykor voltam, oda szívesen elmennék még egyszer(-kétszer).
Genfben még nem sikerült "eleget" lennem. Barcelona is nagyon gyönyörű de azért az már nagy távolság, ahhoz Genfben kell aludni egyet :).
Én már bejártam Európát vonattal, sajnos Portugália, Lettország, Liechtenstein, Málta és Izland kimaradt.
Velence, Milano, Roma:)
Budapestrol megy vonat atszallas nelkul Velencebe es ugyanaz megy tovabb Milanoba. Milanobol pedig van szupergyors vonat Romaba, 4 ora alatt ott vagytok.
Mondjuk ha jol emlekszem, az, amelyik Milanoba megy Pestrol kb 17 ora alatt er oda. Ha apukadat erdekli Da Vinci festmenyeit megnezni, akkor erdemes elore lefoglalni a belepojegyet mert nagyon sokan vannak, ezt interneten is megteheted otthonrol:)
További ajánlott fórumok:
- Most olvastam, hogy Európában nem lehet majd nyugati vakcina nélkül utazni, ez komoly?
- Írnátok olyan filmeket amik Európában (Olaszo., Fr.o.) játszódnak de vagy amerikaiak vagy amerikai színészek vannak benne?
- Keresem VHS-en, vagy DVD-n a Valahol Európában című színdarabot! Ha valakinek megvan szeretném átmásolni!
- Angliába egy 3 éves gyerekkel hová érdemes menni melyik városba?
- A 2. világháború idején, hogyan működtek a jóléti rendszerek Mo.-on és Nyugat Európában?
- Megy vmelyik bp-i színházban a Valahol Európában c. darab?