Az első nagyon tetszik, akkor is, ha már nem divat talán. Volt ilyen hajam, amikor lenövesztettem a festést és imádtam. Csak sajnos nincs ilyen hajminőségem, mint a képen szereplőnek.
Dobj fel egy érmét. A kapott eredmény kapcsán feljövő érzelem el fogja árulni, melyiket szeretnéd igazán, mert vagy örülni fogsz, vagy csalódott leszel picit. Ha egyik sem, akkor hallgass az érmére.
Két tök különböző hajat tettél fel. Mivel nem tudjuk hogy nézel ki, honnan tudnánk melyik lenne jobb? A fekete haj keveseknek áll szerintem jól, de azoknak nagyon. Mivel nem tudjuk te azon kevesek közé tartozol-e így az elsőt mondom.
Pont a lényeg van kitakarva: az arcod. Ehhez kéne viszonyítani hogy melyik áll jól. Ha csak a hajat nézem, az első jobban néz ki, bár imádom a sötétet. Ez megint csak viszonylagos. Én nem a divatot követném, hanem ami jól áll. Mert hiába a divatos haj, ha nem áll jól.
Az arcod formája nélkül senki nem tudja neked megmondani,melyik a jobb, mutasd meg a fodrászodnak, döntse el ő......egy jó fodrász tudja ni áll jól a vendlglnek.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.