Melyik jó könyvet ajánlanátok nekem elolvasásra? (tudásbázis kérdés)
Harry Potter!!!!!!!
De komolyan! Rengeteg könyvet olvastam már, de ennyire cselekményes, fordulatos, magávalragadó regényhez ritkán van szerencsém.
(ja, és 30 felett olvastam...Film alapján biztos, hogy soha nem olvastam volna el...)
Lee Pascoe: Tégy úgy, mintha ...
Elég régen írtunk ebbe a topicba.
Most két kedvencet is beírtam és ajánlom :)
Frei Tamás: A Bankár c. könyvét ajánlom. Letehetetlen, fordulatos, és sok más jelzővel tudnám még jellemezni. Ezért nagyon tudom ajánlani a másik 4 könyvével együtt. Most fogom az Agrárbárók c. könyvét elolvasni.
Aki nem ismerné Frei Tamás tv-s előéletét ill. a nevét,ne számítson romantikus regényekre. Persze van benne az is :)
most rákerestem, és hát látom elég megosztó véleményeket kapott más oldalakon... úgy látszik ez olyan könyv, hogy akinek bejön a stílusa annak nagyon tetszik, akinek meg nem annak nagyon nem:))
humoros kategóriába van sorolva, na, az biztos hogy ez nem az.
Sue Townsend: A nő, aki egy évig ágyban maradt
elgondolkodtató... de végig élvezetes stílusban íródott, nekem nagyon tetszik :)
Sziasztok!
Én indítottam ezt a topicot. Nagyon örülök, hogy még mindig érkeznek az ötletek! :) Köszönöm szépen!
Én most jelenleg a Harry Potter-t olvasom. Nagyon sokan, nagyon sokszor ajánlották már nekem, de a hosszú-hosszú évek alatt sem tudtak arról meggyőzni, hogy ez a nekem való könyv lenne. (Sajnos) láttam a tv-ben 1-2 előzetesnek a bemutatóját, így végképp elment a kedvem tőle. Egészen mostanáig.. 3 hete olvasom, és már a 4. kötet végénél járok :) (Még többet kiolvastam volna belőle, csak sajnos 2 gyermek, család, munka mellett nincs időm annyit olvasni, mint szeretnék...)
Tehát mindenkinek tiszta szívből ajánlom a Harry Potter-t! Az írónő szerintem egy igazi ZSENI! Úgy bánik a szavakkal, úgy gombolyítja a cselekmény fonalát... Izgalmas, fantáziadús, pörgő cselekményű! Én nagyon szeretem!
Ha fiatal felnőtt a célközönség, akkor Leiner Laura könyvei.
És egy új: Hajdú-Antal Zsuzsanna: Érintetlen én.
Ez utóbbi kissé komolyabb hangvételű, de nekem nagyon tetszett!
Hoppá !!!
Hogy én milyen kuka vagyok, most látom, hogy nem 2 hónapos ez a topic, hanem 2 év és 2 hónapos !!!
Nem is értem hogyan került az "utamba". :D
Szia !
Igaz már 2 hónapja nyitottad a topicot, de úgy látom hasonló könyveket szeretünk. Nem olvastam végig, lehet, hogy már ajánlottak ezek közül.
Az elmúlt pár évben amik nagyon tetszettek:
Penny Vincenzi: [link]
Philip Shelby: Pókháló; Ezermester; Az utolsó szó jogán
Tasmina Perry: Apuci lányai; Divatdiktátorok; Örökösnők
John Griman könyvei : [link]
Barbara Bradford Taylor könyvei (ez nagyon tetszett és jó hosszú 6 könyvből áll) [link]
Jeffrey Archer könyvei is nagyon jók
Jók voltak a Fejős Éva könyvek is, a múlt héten olvastam el a Karibi nyár-t.
Most én is kifogytam, úgyhogy nekem is keresgélnem kell valami jó kis olvasnivalót, mert olvasás nélkül nem telhet el nap :)
Szex, pasik, gyötrelmek...
India Knight
Donna Williams: Léttelenül
Egy autista nő naplója
Még olvasásra vár.
Ha kedveled a vámpíros, de nem tinilányoknak szóló történeteket: J.R.Ward Fekete Tőr Testvériség sorozata - ebben is van szerelem és akció, de felnőttes tálalásban :) neten is letölthető
Nicole Jordan: A csábítás - ez pedig egy erotikus szerelmes könyv :)
További ajánlott fórumok:
- Tudnátok nekem könyvet ajánlani, amiből film készült és érdekelheti a mai 20-21 éves diákokat?
- Tudnátok nekem szülés utáni depresszióval foglalkozó könyvet ajánlani?
- Tudnátok nekem ajánlani angol könyvet, amiből megtanulható a teljes nyelvtan és nem túl száraz?
- Milyen gyermekpszichológiával kapcsolatos könyvet tudnátok nekem ajánlani?
- Tudtok nekem ajánlani izgalmas vagy romantikus könyvet?
- Ha bemegyek egy könyves boltba, melyik német nyelv könyvet ajánlod nekem? Tanultam már németül, de most szeretnék egyedül újra tanulni.