Melyik gyógyszertári covid gyorsteszt jó a betegség kimutatására? (tudásbázis)
7. Cicamica3 (válaszként erre: 5. - Forrest2010)
2021. dec. 7. 17:28
Sajnos többünk is igy van,a köhögés még sokáig megmarad.Ha van lehetőséged kérjetek röntgent.Bizakodjatok,nehezen lehet kijönni belőle.Van aki fél éve nem érez még mindig ízeket,én sem.
6. Cicamica3
2021. dec. 7. 17:26
VAlahol azt olvastam,hogy a gyorstesztek a vírusfertőzést mutatják ki vagyis más virusos megbetegedést is kimutat.Ez csak egy adalék,de nem hivatalos.Azt tapasztaltam,magamon is és másoknál is,hogy mivel mindenhol a körzeti orvosoknál ki van írva ,hogy ha megfázásos tüneteket észlel valaki magán vagy lázat akkor még csak véletlenül sem menjen az orvoshoz.Hivogassa telefonon...Ui: saját sanyarú tapasztalat: nem veszik fel a telefont és nehezen kérik meg a PCR tesztet és a Covid gyógyszert is nélyeik orvos nem helyesli és nem is írja fel,hiába kéred.
5. forrest2010 (válaszként erre: 1. - *karolin*)
2021. dec. 7. 14:25
... én BIOSYNEX gyorstesztet vettem a fiamnak 2 hete , mikor belázasodott , a 2 orrlikból kellett venni a kenetet , pozitív lett , 2 csík látszott a kijelzőn :( / a 2 oltást tavasszal kapta Sinopharmot ? / a 10 nap leteltével megint teszteltem ugyanolyannal , addigra jobban volt , és csak 1 csík látszott , de a köhögése nem nagyon akar elmúlni ! pedig kapott azóta antibiotikumot + egyebeket :( :(
4. globus (válaszként erre: 1. - *karolin*)
2021. dec. 7. 14:23
Bármelyik jó, de azt nem fogadják el hitelesnek.
Kormányablak tájékoztatása szerint hatóságinak csak az OMSZ, vagy olyan magánrendelő eredménye elfogadott, amit a szolgáltató feltölt az eeszt-be.
Ha csak kíváncsi vagy, hogy mi a helyzet, akkor persze oké :)
3. Sz123
2021. dec. 7. 14:17
Antigén tesztet vegyél. De egyébként a gyógyszertárban segítenek!
2. Jaxxx
2021. dec. 7. 10:38
Ha pozi vagy akkor kb bármelyik jó, nekem azt mondták, és az is lettem :(
1. *karolin*
2021. dec. 7. 10:29
Oltott vagyok, de gyenge náthás tüneteim vannak. Biztosra mennék, hogy vírus-e vagy sem. Melyik covid tesztet vetessem meg a patikában? Az oltás eredményeképp jelen lévő antitestek nem zavarnak bele?
További ajánlott fórumok:
- 4 havi gyógyszer szedés után kigyógyult valaki a gombás betegségből?
- Szorongásos betegség. Gyógyszerrel vagy anélkül?
- Gyógyteával ki lehet gyógyulni a helikóbaktérium betegségből, vagy csak gyógyszeres kezeléssel?
- E coli bacilussal fertőzött a barátnőm 8 hónapos kisbabája de a felírt gyógyszert kihányja milyen gyógyszerekkel kezelik a betegséget?
- Daganatos betegségnél a célzott gyógyszeres kezelés hatásosabb, mint az általános kemoterápia?
- Daganatos betegségek kezelésére való gyógyszerek esti adagjának bevétele után mennyi idővel lehet enni?