Melyik gyógy,- termál,- .ill. élményfürdőbe érdemes menni? (tudásbázis)
Nemrég volt szerencsém Fehérváron az Árpád fürdőben eltölteni egy kis időt és valami fantasztikus hogy milyen szépen felújították a létesítményt.Kellemes 33-36 fokos meleg vizes medencék vannak. Árak is rendben vannak: felnőtt 3600 Ft, gyermek, diák és nyugdíjas 1600 Ft és ehhez ingyen használni lehet a szaunákat (van infra és finn) plusz még a sószobát is. Rengeteg fajta kínálat van masszázsból, pedikűr és manikűr is van. Nagyon hangulatos hely úgy melegen ajánlom mindenkinek.
igen, de azért a 22 fokos víz elég hideg, főleg, ha kint is hideg van...
szóval 22 fokos vízben csk úgy lehet megmaradni, ha folyamatosan úszol, mozogsz, nem az az öreg néni beül a "levesbe" mint nyáron:))) (pedig milyen jó is az:))
az is igaz, hogy egyszerre max fél órát javasolnak, de nyáron mi simán ellebegtünk ott a szivacsokon 2-3 órákat a vízben:) nem lesz tőle semmi baja az embernek, ezek az előírások azért vannak csak, hogy ha valaki netán rosszul lenne, ne lehessen ráfogni arra, hogy a víztől van.
:)
igen, tényleg nagyon jó hely, én most nyáron voltam először, és kellemesen csalódtam.
viszont télen nem túl hideg a víz? (ahhoz, hogy az ember sokat üljön benne)
én Hévízre szavazok. van ismerősőm aki a városban dolgozik és mesélte ide is rengetegen jönnek egész évben (magyarok és külföldiek), főként a víz miatt, mert gyógyvíz és sokaknak használ.
rengeteg szálloda is van, és wellness szolgáltató, és a város is nagyon szép :)
érdemes egyszer elmenni
Lehet, hogy ismered, de van egy olyan oldal, hogy wellneshetvege.hu
és ezen az oldalon az akciós és nem akciós pihenéseken kívül fórum is van, ahol a fórumozók megosztják a tapasztalataikat egymás között.
Gyógyfürdőbe csak akkor szabad menni, ha nincs zsúfoltság.
Mi, Hajdúszoboszlóra jártunk, de egyszer elmentünk Zalakarosra, ahol olyan apartmanunk volt ahol termálvíz folyt a csapból.
Gyerekek, az olyan tiszta volt, hogy az óta nem megyünk, a közös fürdőmedencébe.
Szerintem ez penztarca-es betegsegfuggo.
Maros gyogyiszap Makon, Zalakaros, Heviz, Hajduszoboszlo.
Igen, a győri tényleg szuper, csak megerősíteni tudom.
Nagyon szuper volt még a büki termál is. Visszamennék, csak ne lenne olyan messze.
Gyógy és termálnak, mindenkinek ajánlom a győri termál és élményfürdőt. Nagyon szép és nagy,tehát nem zsúfolt az emberektől van szaunakertje,amibe 6 szauna,gőzkabin,aromakabin található. A jegy ára sem vészes,3000Ft/nap felnőtteknek és ez sokmindent tartalmaz.
Élményfürdő manapság sok van a mi kis hazánkba,a mogyoródit és az almádit emelném ki közülük.
Ez igaz, de ennyi pénzért 4*-gal, mindent kapsz, mi szem-szájnak ingere, ha baj van bármikor haza tudsz menni, míg ennyi pénzből a tengernél kapsz egy szállást, rizikós milyen minőségben és még ki is vagy szolgáltatva a helyieknek. Bár ezt csak most kisgyerekkel látom így, amíg nem volt, addig én is tengerpart-párti voltam.
Ja, nekünk Bükfürdő jött be két éve, a Répce Gold! Szuper hely! Pedig még az idő is vacak volt.
Árekvéstől függ.
Igal
Csokonyavisonta
Zalakaros
Miskolctapolca
Az én kedvencem: BALF
Élményfürdő: Kehidakustány
További ajánlott fórumok:
- Van egyáltalán olyan gyógy- és/vagy élményfürdő, ami nyitva lesz a hétvégén?
- Mit csináltok akkor, ha szükséged van gyógyszerre, és nem tudsz elmenni az orvoshoz, felíratni?
- Várandósság alatt lehet e menni gyógyfürdőbe? Mi kerülendő egy wellness programból?
- Nyakfájással csontkovácshoz, vagy masszőrhöz kell menni, ha már a gyógyszer nem használ?
- Hüvelyfertőzés esetén a nőgyógyászom a páromnak is fel tud írni gyógyszert, vagy külön el kell mennie orvoshoz?
- Bp 100-150 km-es körzetében szeretnénk elmenni kirándulni, ahol túrázni is lehet és van a közelben termálfürdő.