Van egyáltalán olyan gyógy- és/vagy élményfürdő, ami nyitva lesz a hétvégén? (beszélgetős fórum)
Nem tudom!
Ha már itt csücsülsz a net előtt,keresgélj!
Mondd, te ennyire képtelen vagy megérteni bármit?
Nem én vagyok a foirumindító, én írtam, hogy unjuk, azt törölték.
Kezd már derengeni?
Mert akkor tud/na megfertőzni a legtöbb embert.
"Ha nekem nem jó...."
Nem tudom, menjen lásson világot! Itt a ragyogó alkalom!
Csak vissza ne jöjjön...
Ja de.
Csak tudnám, ha annyira unatkozik, miért akar hétvégéig várni a fürdőzéssel 🤔 Semmi logika.
Ugyan dehogy!
Nem jobb unatkozni?
Abban bízom, tök cuki, jófej lány vagy, és így akarod feldobni a nagyérdeműt, a butábbnál butácskább fórumokkal, hogy elvond a figyelmet az óriási problémáról.
Amennyiben viszont komolyan gondolod, ideje lenned orvoshoz fordulnod, ha nem születési problémád van.
Igen van nyitva élményfürdő. (hétvégén is nyitva lesz)
Kicsit utazni kell hozzá, de ahogyan elnézem a tegnapi fórumodból kipicsáztak, hát innen is kifognak.
Még jobban fogsz unatkozni!
Mondjuk számomra hihetetlen, hogy 24 órából perceim vannak ide írni, míg te megdölgesz az unalomtól.
Sajnálom, de a szegénységi bizonyítványodat kiállítottad magadról emberségből, magatartásból.
2 nap itt mereszted a segged, mint hogy ne unatkozz jelentkeznél a Sparba például árufeltöltőnek, ahol most +400 bruttó juttatás óránként a fizu felett.
Biztosan nem unatkoznál. Ja de tuti büdös a munka. Ha lenne felesleges 4 órám, már ott toporognék felvételre, de hát vannak a hasznosak és vannak a hasztalanok.
Nyiss még pár fórumot és utána csodálkozz rá az emberek rólad alkotott véleméynéről.
Szerezz egy pasit magadnak és szeretkezzetek egész nap!
Ha már tanítanod nem kell...
További ajánlott fórumok:
- Melyik gyógy,- termál,- .ill. élményfürdőbe érdemes menni?
- Aquaparkok és élményfürdők.
- Magyarország legjobb élményfürdői
- Lutzmannsburg (Ausztria) Shonnentherme élményfürdő - Volt már valaki?
- Tudnátok ajánlani egy jó gyerekbarát élményfürdőt így télvíz idején?
- Mi a véleményetek a dunaújvárosi élményfürdőről?