Melyik fülest vennétek inkább az alábbiak közül? (beszélgetés)
Nem ültem még tolmácsfülkében, nem is akarok tolmácsolni.
Csak fordítok. Írásban, melegítőben, itthon.
Tudom, olyat is használtam már.:)
Jó kis tolmácsfülkék...:))
Nem próbálok fel rengeteget. Úgyse hallgatok utcán zenét.
Itthonra meg van jó nagy zenehallgatós, beszélni majd kisebbet, de jót veszek.
A tolmácsok pl. kétfajtát ajánlanak, Sennheiser-t vagy a Jabra nevűt. Persze mikrofonosban és nem zenehallgatásra.
:PP
Óóh bizony.. isteni finom és habos kávék készülnek a kis Delonghi géppel. :))
Ez olyan tudod, hogy itt nincs betét. Maga csak a füles rész van, mivel direkt olyat néztem, ahol nincs külön a bedugós gumis rész.. :D megvárom, hogy jön-e majd ez a gumitartó, aztán ha úgy se lesz jó, akk max egy kicsit olcsóbban eladom majd..
Facebookon vagy jófogáson csak lecsapnak rá. :D
Nemar....😒
És egyik méretű betét (vagy minek hívják) sem jó ?
Ez egyéni anatómia kérdése lehet, olvastam több márkánál is, hogy 1-2 embernek kiesik. Van akinek mindig csak az egyik.xD
Remélem nekem nem fog ha veszek. Most akciós a Jabra, talán most kéne.
Amúgy én most ezt néztem ki:
Jabra Elite 65t
Külföldön ahol élek 20 euróval olcsóbb mint Mo-n.:O
Én meg a normált nem tudom hordani pedig elvileg jobb a hangzásuk. Nem tudom milyen hülye anatómiám van, de nekem fáj a fülporcom egy idő után azoktól. 🤷♀️
Az agybadugóst meg legalább tudom sportolás közben vagy ágyban fekve is használni.
Igazából épp azért veszem ezt, mert látom ez nem az a durván bedugós.. Olyat nem használtam soha, aminek a végén kis bütyök van és úgy kell bedugni.. :D
Egyébként durva, hogy pl. egy ilyen kis cucc drágább tud lenni, mint egy normál nagy füles..
Ja és úgy tervezem még nyár előtt veszek egy új normál fülest is, mert láttam gyönyörű szép zöldes/kékes árnyalatúak vannak a netes piacon ahh.. :D
Én is majdnem megvettem azt hiszem az Urbanistat a reklám miatt, meg jól néz ki de rengeteg helyen utána olvastam, összehasonlítások stb. és sajnos ilyen árkategóriában szerintem ilyen mini bedugóst nem kapsz.
Amit lent említenek, vagy JBL pl. akár az Apple fülese (pedig nem vagyok a márka híve de a füles elvileg nagyon jó lett).
További ajánlott fórumok:
- Használt-e valakinek az alábbiak közül bármelyik?:barátcserje, cickafarkfű, palástfű? Hogyan szedtétek, mikor?
- Ti mennyitől vennétek fel szemüveget?
- Ti mit vennétek fel erre az alkalomra ilyen melegben? Adnátok pár ötletet?
- Ha te a barátom / ismerősöm lennél és meghivnálak a lagzimba ami koránt sem szokásos, mit szólnál az alábbiakhoz...?
- Ti vennétek kisfiúnak "lányos" játékot?
- Melyik automata mosógépet vennétek meg az alábbiak közül?