Melyik filmből van? (beszélgetés)
egy kéztörés soha nem fog
teljesen rendbejönni.
Minden harc előtt, minden ütés előtt
eszedbe jut...
hogy óvatosnak kell lenned.
De egy bizonyos ponton
a fájdalom visszatér.
Mint a tűszúrás.
Mint az üvegszilánk.
Sziasztok!
3 filmnek keresem a címét.
1. Van egy sziget, ahol valamilyen állat-szerű lények laknak éa chip van a fejükben és egy hapsi irányítja őket. Aztán fellázadnak és megölik a hapsit.
2. Egy férfinak a nyakánál elkezd nőni egy pattanás-szerű valami, amiről kiderül hogy egy másik fej, és tisztára bekattan tőle és elmegy leoperáltatni, de az eredeti fejét vágják le :D
3. Egy kisfiú megy Amerikában egy kocsival, és a benzinkutaknál nyereményjáték van és össze kell gyűjteni egy szót, de az egyik betűt nem is szerezhetné meg, de valahogy mégis megszerzi és elmegy a játék szervezőjéhez reklamálni.
Előre is köszönöm a segítségeteket :)
Ja, és a részlet egy filmből, ez egy sorozat volt:
"A te fiad volt, de te vak voltál! Nem láttad meg, hogy tetőtől talpig a te másod, csak tökéletesebb nálad. Nem szerettél engem eléggé, mert ha szerettél volna, nem hitted volna el, hogy utánad vissza tudtam menni Luke-hoz. És most azt mondod, nem igaz..."
Sziasztok!
Egy régi filmet keresek, kétrészes thriller vagy krimi. Sajnos nem jut eszembe a címe, se a szereplők. Egy szép esküvői jelenettel kezdődik a film, boldogság, nászút. A nászúton a férj, aki ha jól emlékszem fogorvos, megveri a feleségét, akivel aztán elhiteti, hogy valaki betört, s Ő verte így meg a nőt. Eltűnik a nő fülbevalója, amit később otthon megtalál a férfi táskájába. Beteszi a fülébe, s amikor a pasi észreveszi, megöli a nőt. A feleség húga kezd gyanakodni a pasira, s Ő nyomozza ki a dolgot.
Ha valaki emlékszik a filmre és tudna segíteni, akárcsak a címet megírná, nagyon örülnék!
Köszi
Keresek egy sorozatot. Az elmúlt fél évben játszották valamikor az M1-en.
A címe egy férfi és egy női név volt.
A férfi volt a babysitter és a házvezető a nőé volt a lakás. Volt egy gyerek is, ha jól emlékszem akkor lány.
A férfi kicsit barnás kopasz pasi. Dolgozni nem dolgozik hanem a nő fizet neki azért, hogy vezesse a háztartást. A csaj ha jól emlékszem riporter vagy újságíró.
igeeeen :))
Na és ezt találjátok ki, nagyon könnyű
Babyt senki sem ültetheti a sarokba
Nem tudom : S
Na és ez mibe volt? Nagyon könnyű kitalálni :)
Mert a világ egyik legjobb filmje..:P:)
"Csak a Puffin adhat erőt és mindent lebíró akaratot"
Frissítsük fel ezt a fórumot egy kicsit!
" Még egy kis vöröset felség?
- Inkább egy kis szőkét.
-A borra gondoltam..."
Ok!
"Megkínozni? Nem is olyan rossz ötlet!"
Bárányok hallgatnak?
Nem az adja fel a következőt, aki kitalálta? :p
Jó!
"A máját ettem meg, jó nagyszemű babbal és hozzá hideg chiantit ittam"
akkor újat
(bár én magyar filmből biztos nem)
Tibor vagyok, de hódítani akarok?
Ez csak tipp, nem látta a filmet soha (és nem is akarom megnézni).
Az a bikás egyébként túl nehéz. A viccet mindenki ismeri, de a filmet, úgy látszik, senki. :)
"Nagyon okos vagy Tibike, de ezzel ne kérkedjél soha!Megígéred?"
Honnan van az idézet???
További ajánlott fórumok:
- Melyik filmből/sorozatból van?
- Melyik filmből, sorozatból van az idézet?
- Dvdrip kiterjesztésű filmből hogyan lehet normál lejátszón megnézhető filmet csinálni?
- Van olyan video lejátszó program, amivel a filmből ki lehet fényképezni képeket?
- Hogyan tudok fényképet csinálni egy filmből?
- Mi a legegyszerűbb és leggyorsabb módja, hogy egy DVD filmből AVi vagy MP4 formátumot készítsek lejátszóra?