Van olyan video lejátszó program, amivel a filmből ki lehet fényképezni képeket? (tudásbázis)
és azt megtudja valaki mondnai, hogy a Vlc hova menti a képe? mert vágólpara nem tudom helyezni, és a program filesban sem találom mellette...
Vistám van, és lehet itt egy kicsit máshogy mentődnek el a dolgok...
Nekem igazából egy filmből kellene fényképeznem...
Azt tudom, hogy a régi billentyűzetemen volt egy olyan gomb, ami bármely filmből, miközben néztem, pillanatképet készített, és vágólapra tette, akármilyen lejátszót használtam a gépemen...
De ma már nem találok ilyen kalviatúrátt sem, amin van ez a funkció...
hát nem tudom, hogy segíthetnék magamon, de köszönöm az eddigieket!Még körülnézek a progik közt...
a BS playert megnézem:)
Én régebben ezt a funkciót a power dvd-vel tudtam elérni... de nem tud működni, megfelelőképp az operációs rendszeremen, és az a verzió, ami jó lenne, tönkreteszi a többi lejátszó progarmot. Nagyon fontos, és sürgős lenne!
valaki tud ajánlani valamit?
További ajánlott fórumok:
- Milyen fényképezőgépet vegyek?
- Temetésen illik fényképezni?
- Dvdrip kiterjesztésű filmből hogyan lehet normál lejátszón megnézhető filmet csinálni?
- Létezik olyan program, amivel a fényképezőgéppel készített videó szerkeszthető?
- Fényképezővel készített avi felvételt milyen programmal tudok átkonvertálni, illetve dvd-lemezre kiírni, hogy lejátssza az asztali lejátszó?
- Mi a legegyszerűbb és leggyorsabb módja, hogy egy DVD filmből AVi vagy MP4 formátumot készítsek lejátszóra?