Melyik fehérje turmixot érdemes inni vacsora helyett? (beszélgetés)
Sziasztok!
Én Herbalife-ot iszom. Fogytam is vele.
Monee1986!
A diétában szerinted segít? Neked sikerült fogyni a segítségével?
Én ittam a biotech ultra loss shake-ét cappucinos és most epres ízben, mind a kettő jó! Ez olyan 3200-3600 Ft között van 500g, attól függ hol veszed. Vacsora helyett iszom.
Most még van az epresből, de vettem már a dm-ben das gesunde plus tejsavóport! Ez nem oldódik fel teljesen, a végén kicsit db-os, de csak 999Ft és 750g, vanília és csoki ízben van.
Ezt hétvégén iszom otthon szintén vacsi helyett, sztem ez is jó!
Hétközben a biotechet, amíg még van belőle, utána ide is (albérlet) dm-eset veszek!
De rengeteg közül lehet választani, a lényeg mint már előttem elhangzott, hogy ha fogyni akarsz annak megfelelőt vegyél, nehogy vmi testépítős tömegnövelőset!
Bármelyiket ,amelyik nem tartalmaz szénhidrátot.
Nagyjából azonosak a paraméterei,és mivel testépítő nem vagy ,csak diétázol,nem kell odafigyelned hogy tojás,tej fehérje-e.Keresd a kifejezetten diétázóknak készülteket,és ne vegyél testépítőknek szólót.
További ajánlott fórumok:
- Bálázs helyett Vacsora csata
- Kalóriaszámólós fogyókúránál szed valaki fehérje port? Vacsora helyettesítésére jó?
- Mit egyen a 9 hós lányom tápszer, tejpép, tejbegríz helyett vacsorára?Egyiket sem fogadja el!!!!Segítség!!!
- Az igaz, hogy aki husisabb testalkatú, annak nem kell szedni fehérje turmixot?
- Milyen fehérje turmixot igyak, ha fogyni is szeretnék?
- Vacsora helyettesítésére milyen fehérjeport fogyasszak?