Melyik ebédfutárt ajánlanátok? Tapasztalatok érdekelnek. (tudásbázis)
A Vega futár zöldség szempontjából biztosan jó ötlet, csak hús is jó lenne hozzá :)
De köszönöm, megnézem.
ja, bocsi, valóban ők csak bp-en és vonzáskörzetében valamint néhány más városban vannak:
Merre szállítunk?
Budapest összes kerületében, Biatorbágy, Budakalász, Budaörs, Kaposvár, Leányfalu, Pomáz, Székesfehérvár, Szentendre, Tahitóthalu, Üröm, Veszprém, és Törökbálint .
de tovább már nem reklámozom őket:))
vegafutár.
(nézd meg a vendégkönyv bejegyzéseiket is, tényleg jók)
Tudtok olyan ételszállítót, ahol sokféle zöldséges-salátás köret van és jól is tudják elkészíteni?
Néztem az eddig ajánlottakat, nem egyértelmű.
Gastroyal és food expessz, nálunk ettől a két cégtől rendeltek ételt.
Panasz az ételekre még nem volt!
Nekem sem ízlett minden étel a Teletáltól de kitapasztaltam hogy mik a jók és imádtam onnan kajcsizni! :) Csak ma már én főzök, a kajajegyet meg elköltöm alapanyagra...
De tényleg nagy adagot adnak!!!!
A tojás meg mű csak sárgája és lapitott.Nem rendelek spenótot emiatt.A sárgaborsó ehetetlen mert elsózzák mindig.
Szerintem még az sem tökéletes amit magam készitek akkor mit várjak a tőzsdétől?:)
A zöldköret tapasztalatom a tőzsdénél:
felengedett mirelit vegyeszöldség...sárgarépakocka, fehérrépakocka, karalábékocka és kukorica, néha sikerül, hogy egy-egy fecni brokkoli is kerüljön bele. Rádobva valami fűszervaj.
Azt hiszem a totálfood volt az, ahol kifejezetten izlett a zöldköret...vajban párolt bébirépa és nem mirelit zöldség volt!
De a krumplipürét mindenhol porból csinálják, ráadásul vizzel...katasztrófa, ehetetlen.
A jövő héten lehet választani rakott zöldbabot gabonacsemegével.Kettőt rendeltem mivel a múltkoriban annyira izlett és nem tudtam kitalálni mi az a gabona amit tartalmaz.
Főzelékek rettenetesek még kinézetre is,a rántott szeleteket nem tudják elrontani:)Sok zöldköret helyett répa és kukorica.-szóval nem rossz ha jobb nincs.
További ajánlott fórumok:
- Mindent egybevetve érdekelne a véleményeket, hogy melyik minden idők legjelentősebb magyar együttese?
- Tudtok jó porszívót? Most készülök venni és érdekelne melyik márkát ajánljátok és melyiket kerüljem illetve porzsákosat vagy anélkülit?
- Melyik az a gép, amelyiken akadozás nélkül elmennek a nagy gépigényű játékok is? Az ár az max. 300 ezer és márka is érdekelne
- Székesfehérváron Dr. Orosz Gábor nőgyógyászról érdekelnének vélemények. Milyen orvos, ajánlanátok?
- Melyik helyet tudnátok ajánlani Horvátországban nyaralásra 1 éves gyerekkel? Inkább Észak-Közép Dalmácia érdekelne, esetleg szigetek...
- Kozmetikus iskolát keresek Pesten, esetleg Pest megyében. Érdekelne, hogy ki mit ajánl, illetve melyiket kerüljem?