Melyik diéta lenne nekem a legjobb? (tudásbázis)
Én is a kalóriaszámolgatást ajánlom.
1000-1200 kalória naponta, bár én napi háromszori étkezést javasolnék, vagy maximum 4-et. Reggeli, tízórai, ebéd és vacsora.
Emellett legalább heti háromszori mozgás, alkalmanként legalább 300-400 kalóriafelhasználással. A legjobb a futás, de hosszabb séták is megteszik az elején.
Én a fogyókúra kezdetére inkább kardióedzéseket javasolnék,nem dvd-re, szőnyegen tornázást. Az inkább alakformálásra, mintsem fogyásra jó. De persze ez csak az én véleményem.
Köszi az eddigi ötleteket!
A mozgás már megvan, minden este egy óra Callanetics, nagyon jól megmozgat, ezt csinálom egy hete, és végre érzem, hogy vannak izmaim :)
Szia!
Én is diétázom.Napi 1000-1200 kcal-t eszek 5x-i kimért étkezésre elosztva.Szerintem ez egy nagyon jó diéta, könnyen betartható és semmiféle ételt nem kell nélkülözni a cukron kívül.
Február 4.-én kezdtem 76 kilóval,most 67.5 kiló vagyok.Ez -8,5 kiló jó 5 hét alatt.
Én ezt a diétát ajánlanám neked, semmi extra dolog nincs benne.
Weight Watchers diéta. Ez egy pont-számolós diéta, bármit lehet enni, nincsenek tiltások, csak a minőségre kell odafigyelni (lehetőleg minél több zöldség, zsírszegény étkezés), és a mennyiségre.
További ajánlott fórumok:
- Mi lenne a legjobb?
- A páromnak van valakije, amit a legjobb barátja el is mondott nekem
- Nagyon elrontottam! Mi lenne a legjobb megoldás?
- Mi lenne a legjobb megoldás nekem és a gyerekemnek?
- Kíváncsi lennék kinek mi volt a legjobb társasjátéka, amit tudna nekem ajánlani?
- Tudnátok nekem Budapesten (legjobb lenne, ha a 3.ker) jó általános iskolát ajánlani?