Melyik csizmát vegyem meg? (tudásbázis)
15. magicmag25
2010. dec. 3. 13:34
Koszi a tippeket, es hozzaszolasokat!
14. magicmag25
2010. dec. 3. 13:33
Faj a szivem....!!!!:( Nem tudok donteni! Mult heten nem volt az elso meg a boltban, hetfore hoznak ujat es akkor lesz mind a ketto, felprobalom, egyik labamon egyik,a masikon a masik es jol korbenezem magamat, csak az egyiket tudom megvenni, nincs tobb keret most!De vmi kell,mert jovo het penteken buli lesz, szoval kellene valami villantos!
13. magicmag25
2010. dec. 3. 13:28
Alkalmankent, azert en sem tudok mindennap 12 oraban tusarkakon rohangalni!:D De egy egy alkalomra...Valoban az elsonek stabilabb a sarka es masszivabb is, es olyan a talpa mint a Martens bakancsoknak, csillagocskas.
Szoval nagyonnehezen dontok.Teli csizmam van, lapos talpu,de ki nem allhatom,mert ormotlan az orra,viszont bor es nem azik be!Ezert is dilemmazok,hogy melyik legyen!
12. rohiani
2010. dec. 3. 13:03
Én ilyen esetben egy harmadikat szoktam választani, azt amelyikbe beleszeretek rögtön.
Egyébként fontos szempont, hogy alkalmakra vagy állandóan ezt szeretnéd viselni, mert ez szerintem inkább alkalmi és akkor a zientara már szexisebb.
11. Cippora
2010. dec. 3. 12:52
Egyértelműen a jobb oldali néz ki jobban,dögösebben,viszont a bal kényelmesebbnek tűnik :)
10. Pitypang
2010. dec. 3. 12:27
Alkalmankénti használatra a vékonysarkút venném, de mindennapra, munkába, bevásárolni, stb. a vastagabbat, mert abban tovább bírja a láb talán. Pláne nekem van 2 kicsi gyerekem, ha egyiküket is cipelni kell, tűsarkakon nem megy. :)
9. andi6020
2010. dec. 3. 12:22
A Zientara szebb, már ha egyáltalán tudsz járni ilyen csizmibe téli időjárási körülmények között.
8. Pen80
2010. dec. 3. 12:19
Szerintem is azt vedd meg, amelyik kényelmesebb. Ha ugyanolyanok, akkor a vastagabb sarkút. Szerintem az vagányabb.
7. Dolores007
2010. dec. 3. 12:18
Amelyiknek recésebb a talpa, az való télre.
6. Csicsi25 (válaszként erre: 3. - Pethoevi)
2010. dec. 3. 12:18
... meg kényelmetlenebb is a sarka miatt.
Én a kényelmesebbet választanám.
5. Venezuela
2010. dec. 3. 12:17
Én szeretem a magassarkút,de,ha választani kéne,akkor inkább a jobboldali:)
4. Kriszti1212
2010. dec. 3. 12:17
Nekem a bal oldali jobban tetszik :) Én az alacsonyabb, vastagabb sarkúra szavazok, a másik viszont szexibb :D hehe, nehéz dönteni :)
3. pethoevi
2010. dec. 3. 12:16
huh,hát gondold végig,h mivel és hova hordanád,mert a jobb oldali kicsit elegánsabb.:-)
2. magicmag25
2010. dec. 3. 12:14
Meyik csizmat vegyem meg?Mindketto bor, es azonos arban vannak, csak nem tudok donteni. Segitseg! Kepek a csizmakrol az adatlapomon!
1. magicmag25
2010. dec. 3. 12:14
Melyik csizmat vegyem meg?
További ajánlott fórumok:
- Közösségi oldalon hirdettem egy csizmát. Ma jöttek érte, kifizette a vevő. Erre most ír, hogy nem lett jó a méret, ti visszavennétek?
- Melyik tesztet vegyem?
- Könnyen kapsz magadra hosszúszárú csizmát?
- Fel lehet már venni a csizmát?
- Melyik a legjobb nyugtató tea? Mit tudnál ajánlani, melyiket vegyem meg?
- Mosógépmárkák: melyiket vegyem és melyiket ne? Az olcsóbbak közül!