Könnyen kapsz magadra hosszúszárú csizmát? (beszélgetés)
Szia!
Meg tudnád adni a cipészed elérhetőségét? Szükségem lenne egy megbízható cipészre, mert nekem is állandó bőség-problémáim vannak. Köszi előre is.
találtam egyet!!!!
A páromtól kaptam karácsonyra. El sem hiszem, pedig egy nem márkás helyen vettem. Fehérváron a menő-manó-ba. Kényelmes, és csinos. Olyan amilyet mindig is akartam:)
igen:)
ráadásul egy hiperben dolgozom,szóval még választék is van,plusz ha szerencsém van,utolsó darabosként,és -30%-kal olcsóbban hozzá is jutok:)
nem:(
Sajnos nagyon vastag a vádlim és így nagyon nehéz megfelelőt találnom.
Igen!!!
Bár nem a legdrágább fajta, de jól áll!!!
:DDD
Nem bizony!!! Én is évekig keresgéltem, mire tudtam venni egyet. Nem egész olyan amit elképzeltem, az ára is elég magas volt, de az volt az egyetlen ami "jól állt".
Lehet a gyártóknál van a hiba...
Akár csak nekem.
A nadrágot sem szeretem beltűrni a szárába, mert széles a csipőm, és úgy elég furin nézek ki...
Ahogy olvaslak Titeket, elgondolkozom, hogy lehet velem van a baj...
Én is hasonló problémával küzdök, hogy nehezen találok magamra csizmát, viszont nekem a legtöbb lóg a vádlimon :S
Igen könnyen vettem.De a kedves posta annyira vigyázott egy vajpuha bőrcsizma volt,hogy sikeresen kilyukasztották a csomagolást.aztán meg mondták,hogy nem jó a csomagolása.De kérem.Ahogy átvette a posta onnéttól rajtuk a felelősség.És a csizmát javítani kell.Mert olyan volt ,mindha egy tolat vágtak volna bele a csomagolásába.Azzal érveltek,hogy nem jó a csomagolása.Akkor menjek el oda ahol feladták és füzettessem ki az illetővel a vételárat mert felvette?Mert szerintem ahogy átvették onnéttól rajtuk a felelősség.Vagy nem?Hameg nem jó a csomagolása akkor meg miért nem mondta neki a postás ,hogy nem veszi át csomagolja másképpen.
De a csizmi az szupi.olyan mintha az én lábamra mintázták volna.és annak ellenére,hogy magassarkú nem esek kelek benne.
szóval jó
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, hogy az egyik ember könnyen megkap mindent az élettől, a másik pedig nem?
- Vezeted a háztartást, gyereket nevelsz, hogy jut idő magadra?
- Mennyit költesz egy hónapban csak magadra (fodrász, manikür, pedikür, kozmetikus, otthoni kencék, ruha, cipő...)?
- Férfiak mennyire könnyen fogadják el más gyermekét?
- Továbbtanulás - naiv emberek könnyen csalódhatnak
- Hol tudok venni szép modern szőnyeget? (nem hosszúszálút)