Vezeted a háztartást, gyereket nevelsz, hogy jut idő magadra? (beszélgetés)
Szia!
Az én anyukám most lesz 42. Idén érettségizett az apukámmal kézen fogva:) Most fősulira járnak(nem diplomázós csak felsőfokú OKJ féleség), anya valami könyvelő féle lesz, apa szcenikus. Meg ne kérdezd mi az, valami aminek köze van a színházgépészethez. 3 gyerekük van, anya otthon volt velünk, mióta a nővérem(24) megszületett. Összesen 3 évet dolgozott, nem butult el, te sem hiszem. Ja 4-es 5-ös lett a bizijük:)
Láttam....gyönyörűek!:)
Rossz napjai mindenkinek vannak:)elmúlik,...
Én is...két lányom van mellettük meg aztán lehet élvezni igazán:)
persze nekem is vannak rossz napjaim...de elmúlik magától!
igen...hát ez érdekes!!!
onnan tudom hogy tele vagy energiával, mert írtad....:))) és a nevedből ítélve nem vagy pesszimista alkat...meg láttam a képeid is:)
Ha végülis te így jól érzed magad, akkor minek kínoznád magad az iskolapadban? :DDDD
Az meg hogy öreg vagy, az nézőpont kérdése....
Igen, de már öreg vagyok...
És mire leérettségizek, plusz tanfolyam,már majd 50 leszek...
Et nem most kellet volna.
De legalább az öröm az hogy 25 éve folyamatos munkaviszonyom van.Sőt gyerek szülés után tárt karokkal visszavártak.Itt nincs túljelentkezés...:))
Szakma nélkül nem megyek vele semmire.És mikor elvégeztem a 8 osztályt, az nem most volt.Azóta butultam :((
Ez amúgy úgy kezdődött hogy elmentem a helyi városgondozásba nyári munkára.Nagyon szegéynek a szüleim, és úgy éreztem segítem őket (és ezzel magaat hogy pénzt keresek)
akkor ez annyira megteteszett hogy nem entem tovább tanulni.csak halasztottam halasztottam, míg végül azon kaptam magam hogy csomó év eltelt,és semm kedvem tanulni.
sőt legalább volt keresetem, és a szüleim segítettem anyagilag.
Ők nem erőltették, így végül a mai napig ezt csinálom.ína majd a gyerekek lediplomáznak...Remélem.Náluk nem követem el a hibát.ehát rugdosom őket hogy okosodjanak :)
Szia !
Miért nem szerzed meg az érettségit estin?
új téma tessék:)) 40 évsen 8 osztályos iskolával a hátam mögött söpörhtem az utcát, a havat, és ültethetem a virágot!
Hogy én mekkora hülye voltam.Demár mindegy.Legalább van munkám...
Akkor nyugodj le ,van időd gondolkodni a kérdésen.
Amíg nem tudod mi is hiányzik valójában ,addig nem is tudsz a hogyan tovább-on gondolkodni.
Kapd el a férjedet és légy vele őszinte,meséld el neki miket is érzel és ,hogy mi van veled,hátha az első áll keresése után ,tudna segíteni neked,hogy mi lehetne a megoldás.:)))
Na jó, én tiplizek,megyek a bótba a zuramnak :)))
Élvezem az otthonlétet,majd hétvégén mehetek :((
Utálom a hideget,meg a meleget, a nem meleget, és a nem hideget is...
De ez van a sors szépen rám mért :((
Vagy inkább én saját magamra...
Majd eccer'ha újra születek dr. leszek és nem városgondozó..
Szia!
Sajnos én tudom, miben vagy. Én is voltam így 10 éve. Akkor volt a lányom kicsi. Haláleset miatt estem depresszióba, férjem - akkor még - nem értett meg. Nekem az segített, hogy sokat jártam emberek közé. :))))
További ajánlott fórumok:
- Milyen háztartási munkát végeztél legutoljára?
- Vegyi árú, háztartási papír áru, egyéb(pl seprű)
- Háztartási eszközök és tárgyak, háztartásban használatos dolgok ABC-ben!
- Tengerimalac a háztartásban - tapasztalatok, élmények?
- Mennyire segítenek be a nyugdíjas (vagy nem nyugdíjas), de még aktív szüleitek a gyermeke(i)tek mellett elvégzendő háztartási munkákba?
- Ki kezelje egy háztartásban a pénzt?