Melyik csempét választanátok? (tudásbázis)
Vegul erre esett a valasztasunk, egy harmadik fajtara. Ferjemnek sem igazan jott be a hideg szin, igy maradunk egy meleg barnanal es hozza a mintas csempe, plusz a beige es beige jarolappal.
Most nézem,hogy csak ketten írtuk a stacatto-t:)
Azért választottam,mert a mi lakásunkhoz/berendezéshez jobban illik az elegánsabb vonal!
Azt hiszem,hogy Jasmine elég fiatalka még,így hozzá jobban megy az első.
Nekem ez tetszik nagyon, gyönyörű:
ez szép:d kutassatok még
2 tapasztalat:
-bármilyet is teszel, mivel használod bármennyibe is került meg fog sérülni, tehát inkább tetszen a színe és inkább legyen olcsóbb drága, nekem már a szerelő összebarmolta...
- ezt kb 20-30 évig fogod nézegetni, tehát ne a mai divatot kövesd hanem ami bejön, és ha hideg szürke lesz az arcod is hideg szürkének fogod látni 30 évig:D
katalógus az katalógus, a lakásban meg lakunk:DDD
Nekem az első mindenképp jobban tetszik.Vidámabb.
A második egyáltalán nem.Amúgy még így is kissé rideg ez a szürkés szín.Viszont nekem az az eredeti terrakotta sem jön be.
Az a frezja-gerber,az szép.
pontosan, nekunk is a melegebb tetszik, eppen ezert a legelso valasztasunk ez volt:
de ma mikor rendeltuk volna kozoltek, hogy mar nem lehet ilyenbol rendelni sajnos. Majdnem sokkot kaptam, mert vagy 2 honapja mar eldontottuk! Es most kezdhetjuk ujra! :/
Nehez a valasztas....
Amit elszor mar kivalasztottunk, kiderult mar nem rendelheto es most ujra kell mindent tervezni. Erre a kettore esett a valasztas. Bar talan akarmelyik is legyen a kivalasztott, nem hiszem, hogy nagyon elrontanank vele a furdoszobat. :)
További ajánlott fórumok:
- 36 év házasság vagy egy új, 1 éves szerelem? Te melyiket választanád?
- Most lesz az eljegyzésem karácsonykor. És a barátommal megbeszéltük, hogy milyen gyűrűm legyen. Melyiket választanátok?
- Ha ezek a nevek közül kellene csak választanod, melyik név állna legközelebb hozzád és miért?
- Ti melyik lakást választanátok a kettő közül?
- Te melyik látáskorrekciót választanád?
- Két pasi közül kellene választanom. De melyiket...?