Melyik budai általános iskolába jár a gyermeked és milyen tapasztalataid vannak? (tudásbázis)
Már javították a címet, úgyhogy ettől kezdve az én válaszom fog hülyén hangozni :)))
Még a Lisznyai Utcai Általános Iskoláról van, jobban mondva volt, saját tapasztalatom. Én nagyon szerettem diákként, de mivel ez ezer éve volt, nem sok tapasztalatom van a jelenlegi tanárokról. Az iskola elhelyezkedése viszont remek. Közel a Tabán, a Naphegy tér és a Czakó utcai sportpálya.
Én már nem járok általános iskolába, de a gyerekeim a Szabó Lőrinc Kéttannyelvű Általános Iskola és Gimnáziumba járnak.
Nagy előnye, hogy alsó tagozatban külön épületben vannak a kicsik. A tanárok nagy többsége remek pedagógus. Viszonylag nagy a kert. Sok ingyenes és fizetős különóra van.
A felső tagozattal kapcsolatban vannak problémáim, de ott még kevés időt töltött el a nagyobbik fiam. Lehet, hogy csak szoknunk kell -- neki és nekem is - a változásokat.
További ajánlott fórumok:
- Pofátlan buktatás általános iskolában
- Lehet-e magántanuló a gyermekem általános iskolában? Mik a feltételek ehhez?
- Ha valaki oviban, általános és közép iskolában és egyetemen sem tudott beilleszkedni, nem beszélt senkivel, az viszi majd valamire az életbe
- 2011-ben mennyibe került általános iskolás elsős gyermekednek csak a tankönyvei?
- Szt. István Általános iskola az V. kerületben. Tapasztalatokat várok, ha odajárt vagy most jár oda gyermeked...
- Győriek: melyik általános iskolába járatnád a gyermeked szívesen?