Melyik az a festék, amit nem dob le a hajam? (tudásbázis)
5. Ildianya
2013. júl. 2. 10:18
Próbáld meg a kallost. Az jó nagyon! Pár éve én feketéből szőke lettem de megbántam és ugyan igy jártam mint te. Hiaba festettem barnára semmi sem fogta be.
Fodrász kellékes boltba menj be és ott segítenek!
4. d0759ec0b9
2013. júl. 2. 09:35
Szerintem szőkítés után az egy hónap nem olyan rossz eredmény! :)
A Syoss hajfesték jó, a második festés után nem fog olyan hamar lekopni.
3. c6973617d3 (válaszként erre: 2. - Csajszibarackk92)
2013. júl. 2. 09:34
Sajnos a szőke egy ideig mindent le fog dobni, én a syosst nem tartom hű de jó terméknek, sem a festékei sem a samponjai nekem nem jönnek be. Londa, Lk a favoritom.
2013. júl. 2. 09:29
Szőkítve volt a hajam,majd be lett festve Syoss barnájával,de kb 1 hónap múlva le is dobta a hajam:/ Van esetleg tartósabb?
2013. júl. 2. 09:27
Melyik az a festék amit nem dob le a hajam?
További ajánlott fórumok:
- A középbarna hajamat ha szőkére akarom festeni, de nem akarom szivatni, és nem akarom, hogy sárga legyen, milyen festéket ajánlanátok?
- Hogyan tudok a fekete hajamból (kékesfekete) a leghamarabb és a legkíméletesebben világos barnát csinálni? Milyen festéket vegyek?
- "Sárga szőke" hajamra teljesen rávihetem ezt a festéket (link lent), hogy hamvas legyen? FONTOS!
- Tartós fekete hajfestékkel festettem a hajam, de nem tetszik. Hogyan szedhetném le itthon a festéket, hogy vörösre festhessem be a hajam?
- Nagyon kényes, vékony szálú göndör hajamról, ami soha nem akart megnőni, növesztem le a festéket és most látom, hogy őszül. Mit csináljak?
- Alul festett szőke hajamat be szeretném festeni vörösesre. Ha ráfestek akkor olyan színe lesz, mint amit választok vagy világosabb?