Nagyon kényes, vékony szálú göndör hajamról, ami soha nem akart megnőni, növesztem le a festéket és most látom, hogy őszül. Mit csináljak? (beszélgetés)
Az ôsz haj akkor áll jól -akkor nem sugall lompos öregedő nőt-ha üde,sima arccal társul,és mindig tökéletesre beszárított,frissen fodrászoltnak hat.
Minden esetben megoldást kell találni a festésre,különben az ember úgy néz ki,mint a saját öreganyja.
Kicsit sarkos vélemény,de vállalom.
(Elmúltam negyven,az alapból majdnem fekete hajam évek óta őszül,már vagy a harmada-fele ősz lehet a szálaknak.Amíg ki tudom fizetni a festéket és fel tudom emelni a karom,festeni fogom.A 67 éves anyám,akitől a korai őszülést örököltem,szintén nem hagyja fehéren a haját)
Kicsit macerás,de érdemes lenne a Hennát kipróbálni.
Nekem dúsabb ,és egészséges lett tőle a hajam.
A henna táplálja a hajat ,csak növényi természetes anyagokból készült.
A nedvességet és a tápanyagot 'bezárja'a hajba.
Kölcsönöz egy természetes hatást ,nincs paróka hatás.
Mindamellett serkenti a haj növekedését.
35 vagyok, de már jó pár éve őszülök.
Rövid haj kizárt, egyáltalán nem allna jól és nem tetszik.
Ne zavarjon! Fogadd el és újra egészséges hajad lehet.
Divat az ősz haj és sokan fiatalon is vállalják.
A hennát én is tudom ajánlani.
Amit én nemrég óta használok az a hajmaszk.Hajnövesztésre a bánfit javasolnám.
Hát ha festeni nem akarsz de az őszülést sem bírod ,,akkor sok mentsvár nincs.
Vannak a drogériákban ilyen mindenfélék amik elvileg visszahozzák a hajszínt.Nem próbáltam nem tudom ,,csak azt hogy ezek nem festékek.
Vagy használod egy darabig a hajtő szinezőt amit fújni kell ,,5-6 cm-ig jól működik,hajmosástól hajmosásig.
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Elváltam miatta. Várjak még? Mit csináljak?
- Mit csináljak, ha a párom szülei bejárkálnak a házba, amikor senki nincs otthon?
- Mit csináljak a kolléganőmmel, ha szórakozik velem?
- Mit csináljak, hogy ne érezzem magam rosszul?
- Tökrövidből növesztem a hajam, mit csináljak, hogy addig is kinézzek valahogy amíg megnő?