Melyik Aloe Vera termék a legjobb bőr, körömsérülésre? (beszélgetés)
Szia!
Nem véletlenül nagyon sok terméket az aloe vera tartalmára hivatkozva reklámoznak, attól függetlenül, hogy esetleg alig van benne.Már sokan tudják, hogy mennyi jótékony hatása van az aloe verának.Valóban nem mindegy, hogy hogyan dolgozzák fel. Csak a levél belső kocsonyás része jó.Ha nem megoldott hatóanyagok stabilizálása, akkor azok
oxidálódnak, tönkre mennek és így nem is hatnak.Ezért sem mindegy a minőség.Az FLP egy világszabadalommal védett stabilizációs eljárást alkalmaz, ezért a független minősítő intézetek szerint is messze a legjobb, 99% feletti a frissen szüretelt levél tartalmával az azonossága.
Milyen bőr és köröm sérülésekről van szó?
Hát, nem tudok segíteni :(
Akartam, de végigolvastam és a -szerintem- legjobbat és nekünk leginkább beváltat alapból kizártad.
Próbálj úgy keresgetni, hogy megnézed a termék aloe vera tartalmát, mert valójában az kellene, hogy legyen a hatóanyag. Ha magas az aloetartalom -az összetevők felsorolásánál az első helyen található-, akkor nem lőhetsz nagyon mellé.
További ajánlott fórumok:
- Melyik, milyen Ganoderma termék a legjobb Enterococcus Faecalis húgyúti fertőzésének kezelésében?
- Egyetemista korosztály szerintetek milyen termékek hirdetése után érdeklődik a legjobban?
- Szerintetek melyik a legjobb alvást segítő gyógynövényes termék?
- Hajápolás! Melyik a legjobb hajápoló ampulla, vagy olyan termék hosszú és száraz, töredezett hajra, amit nem kell kiöblíteni mosás után?
- Kozmetikusok!!! Melyik a legjobb termékcsalád testkezeléshez és azon belül is melyik termék?
- Külsőleg körömsérülésre melyik Aloe termék a legjobb?