Egyetemista korosztály szerintetek milyen termékek hirdetése után érdeklődik a legjobban? (beszélgetés)
-elektronikai cikkek(pl laptop,mp3,telefon-lányok-fiúk egyaránt,internet előfizetés már szűkséges a felsőoktatásban,mert ezen kapják az anyagokat,tárgyfelvétel stb),
-kozmetikai termékek(lányok,parfümök,sminkcuccok,higiéniai cuccok,hajszárító,egyenesítő,stb).
-élelmiszerek(gyorséttermi akciók,hipermarketek akciói)
-ruházati cikkek
Nem kijelentő, hanem kérdő mód.
Sajna sokaknak csak a bulizásról szól az egyetem így a pia 1+1 akiciókra szoktak rázizzenni.
A kérdés nem egyértelmű (Nekem) mert nem tudom eldönteni hogy a 18-25 közötti korosztály érdekel vagy mint célközönség, úgy cakkpakk az egyetemisták??? Mert Én pl. 28 vagyok és egyetemista....
Én most pl. amiket megnézek vagy amikre jobban figyelek; nyelvtanulással kapcsolatos sporttal-, és sportrendezvényekkel, könyvekkel, filmekkel kapcsolatos hirdetések...
További ajánlott fórumok:
- Adok-veszek (magáncélú hirdetések)
- A mi korosztályunk
- 21 éves egyetemista vagyok, 1 évem van vissza a suliból. Véedekezés mellett becsúszott a baba. Fogalmam sincs mit tegyek! :(
- Miért utálja a fiatalság az idősebb korosztályt?
- 30 évesen, intelligens férfira vágyni álomvilág lenne? Miért nehéz ennek a korosztálynak társra találnia?
- 24 éves, 8 hetes terhes, egyedülálló egyetemista. És a nagy kérdés...