Melyik a legolcsóbb internet-előfizetés? (tudásbázis)
off:
Micsoda horror! Fejeket kell cserélni!
Egyetértek! :)
(bocsi)
na azt is használtam már!Én már mindenhol voltam :D
Itt a városban működött!
Elvittem falura,nem működött :O)
A vezetékesről nem tudok nyilatkozni,de én az összeset végigjártam,mire ezt megtaláltam! :D
Maradok!:)
A voda mobilnál is ez van.
Nem műxik ha esik, ha fúj, ha süt a nap, ha nem süt a nap...elég egy kis légköri változás, máris kiléptet.
Talán a vezetékesnél ilyen nem lehet, vagy igen?
Hogy mik vannak! Nincs szabályozva ez a szolgáltatói kör sem, azt hiszik, hogy bármit megtehetnek!
Pedig olyan egyszerű:
Kötünk egy szerződést bizonyos szolgáltatásra - amennyiben nem kapjuk meg, nem fizetünk!
fúúú,de ganék,azt a mindenit!:S
Tudod velem hányszor babráltak ki?
Ilyen-olyan díjat szabtak rám,na aztán bementem,és megmondtam a srácnak,hogy ezt akkor sem fizetném ki ha lenne rá pénzem!A pasi hívogat a tartozás miatt!
Hívogasson csak,ráér!:-)
hát ez úgy működik, hogy ez egy "új építésű" terület (mi pl 2007-ben építkeztünk), és a Fibernet még nem húzta be a kábelt, márpedig az upc az ő hálózatukat vette át. Felhívtam már őket, felírták a telefonszámomat, és majd hívnak, ha van valami. Azóta volt kint egy figura igényt felmérni, de pont apósom volt kint az utcán, ő meg közölte hogy az upc kábeltévé nem kell, mert nem adják se az angol bajnokságot, se semmi érdekes focit :) Aztán mondtam neki, hogy azért az internet jól jött volna, mire rámcsodálkozott, hogy miért, azt lehetne külön is??? úgyhogy itt tartunk az upc-al, remélem a telepen sokan mondták hogy kell, hátha akkor bekábeleznek minket végre :P
Invitel marhadrága, 1+1 megabitért + telefonért fizetek havi 6ezret, és a sebesség az elég random :( Csak sajnos nálunk pillanatnyilag ez van vagy a mobilnet :(
Ha bárkinek említem, hogy nem vagyok megelégedve a vodával, akkor jönnek nekem a jobbnál jobb ötletekkel. Miért nem megyek át a másikhoz, a harmadikhoz. Aztán mikor kiderül, hogy neki ugyan csak 2 ezer forint, de egy idegbaj, mire valamit is meg tud a gépén jeleníteni, akkor inkább maradok ennél.
Vagyis épp az upc-n gondolkodom, mert ha már kaptam egy tv-t (évek óta nem volt), akkor legalább lássak "világot", és abban van tv, telefon és net is.
Szia!huh nem tudom milyen az Invitel,nem próbáltam!
Én a T-home nál kezdtem(bánom,mint a kutya)!
4990 ft tal kezdtem...8e lett a végösszeg...no comment!A késedelmi kamat náluk horror! :S
Nem tudom,hogy működik ez a "kábelcipelés",de szerintem megtudják oldani!Voltál már a Upc nél érdeklődni?Ülj le az ügyintézővel,és rágjátok végig a lehetőséget!Szerintem lesz megoldás!:)
de szarabb sincs :)
Nekem Upc van!Tévé,telefon,net--5000 ft!
További ajánlott fórumok:
- Melyik banknál a nincs ill. a legolcsóbb a számlavezetési díj?
- Melyik a legolcsóbb online könyvesbolt?
- Melyik a legolcsóbb terhességi teszt, és hol lehet kapni?
- Melyik pénzintézetnél a legolcsóbb a bankszámla vezetése?
- Melyik taxi a legolcsóbb a Népligettől a reptérig?
- Melyik a legkönyebben és legolcsóbban elkészíthető mese torta?