Melyik a legolcsóbb online könyvesbolt? (tudásbázis)
konyvudvar.hu
a legolcsobb, csak nem mindenből van
Találtam egy internetes könyvesboltot, ahol szinte minden könyv, még a legújabbak is (pl. Rumini, AnnaPetiGergő, Ropi naplója, Alkonyat stb) 25% kedvezménnyel van.
Nekem most a sulikönyvtáram így 10.000 ft kedvezménnyel jutott könyvhöz.
KÉREM A MODERÁTOROKAT A FÓRUMOT NE TÖRÖLJÉK, HOXA MEGENGEDTE AZ EGYSZERI BEÍRÁST, MIVEL SEMMIFÉLE ÉRDEKEM NINCS BENNE.
Én a Libri és az Alexandra árait szoktam összehasonlítani. Az nyer, aki olcsóbb.
Épp a héten rendeltem mindkettőtől, mert előfordul, hogy bizonyos könyvek csak az egyiknél vannak.
www.alexandra.hu
550Ft a postaköltség és másnap már tutira hozzák.
20% kedvezmény.
Szerintem nagyon jó!
En azt hittem az ilyen kerdeseket torolni szoktak!
De ha nem akkor tessek: en is a bookline-rol szoktam.
Szia!
Én az alexandra.hu-ról szoktam rendelni. Általában 25 %-kal olcsóbbak a könyvek.
Szia!
Én az Alexandrát tudom neked ajánlani.
Mindig tőlük rendelek és semmi problémám nem volt még velük, határidőt, árakat betartják. 20% kedvezménnyel vásárolhatsz meg minden könyvet ( vannak ennél nagyobb kedvezményű akciós könyvek is )és 10000 Ft felett postaköltséget sem számítanak fel.
Szia! Szerintem a bookline egész olcsó. És mindig vannak akciók. pl. szerdán egy csomó könyv 30% lesz olcsóbb, most írták a hírlevelükben :)
Én tőlük fogok rendelni. A legnagyobbakat összehasonlítgattam és ez lett a legkedvezőbb.
További ajánlott fórumok:
- Melyik banknál a nincs ill. a legolcsóbb a számlavezetési díj?
- Melyik a legolcsóbb terhességi teszt, és hol lehet kapni?
- Melyik pénzintézetnél a legolcsóbb a bankszámla vezetése?
- Melyik a legolcsóbb internet-előfizetés?
- Szerinetetk melyik a legolcsóbb online könyváruház?
- Utazott már valaki Pegasussal? A legolcsóbb jeggyel, ha nem foglaltam széket, be lehet online check-olni?