Melyik a legjobb turmixgép márka? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Látom egy ideje nem nagyon aktív a fórum, de engem érdekelnének még esetelg korábbi tapasztalatok is.
Sokan ajánlották a Bosch gépeket, amik nekem is tetszenek, de elég drágák. Valakinek van esetleg tapasztalata a Heinner Master Collection-ös turmixgépekről?
Ebből láttam 16 ezerért, elég jót 1000 W-os teljesítménnyel, de nem tudom, hogy tényleg olyan jó-e.
Olyat szeretnék, amivel diót, cukrot, mákot is lehet darálni, mert ezért nem vennék külön darálót; akkor inkább egy drágább turmix.
Szóval ezzel kapcsolatban ha megosztanátok a tapasztalatotokat, annak igazán örülnék. :)
Egyébként nekünk is van itthon egy békebeli, ami most is tökéletesen működik, csak kicsit hangos a lelkem...:D
Meg annak nem hőálló a tartálya, így krémlevesek készítésére sem alkalmas.
Én kaptam egy csomó vöröskeresztes jelet, amikor beteg voltam...azt hittem azért, mert a gyógyulásomat kívánják. Akkor lehet, hogy diliházba akartak küldeni? Hm...
Turmixgép-ügyben: 8 éve vettem egyet a helyi piacon 1500-ért, teljesen márkátlan, de azóta is szuperál. És nem túl hangos.
:-)))))))))))Szerinte van diliház jel!
Na ez aztán humorérzék!!!!!!!
Kár, hogy mennem kell :-((
Miért fújod így fel magad? Ki ne pukkadj lufika! Upsz! Ez megint poén volt, ami pedig nem a Te erősséged!
Ne haragudj, hogy mertem vicceset írni erre az iszonyatosan komoly problémára!!
fiatal vagy még, azért nem érted.
Nekem Moulinex van, legalább 6 éves, semmi baja nincs.
Szerintem itt nem lehet nagyon mellényúlni, nagyon nem számít a márka, Braun, Philips, Moulinex, Tefal, bármi jó.
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb laptop márka?
- Műkörmösök! Melyik az a márka, amelyik legjobban megéri az árát?
- Szerintetek melyik mobil márka a legjobb?
- Sötét mahagóni a jelenlegi hajszínem, de vörös szeretnék lenni.Milyen hajfestéket vegyek? Melyik márka a legjobb?
- Indukciós főzőlapokról vélemény? Ki használ és milyent? Szeretnék venni, de nem tudom, melyik márka érné meg a legjobban. Persze árban is.
- Te melyik száritógép márkát ajánlod melyik a legjobb?