Melyik a legjobb síkosító? (tudásbázis)
sikosito egyentalan nem kell ha jol felizgatnak.
A gyógyszertárban kimérve kapható fehér vazelin.
Köszi a válaszokat! Majd csemegézek belőlük. :D Jöhetnek még, azért ötletek. Egyébként nem konkrétan fogyasztásra alkalmasra lenne szükség. :D Csak ha már nem bírunk magunkkal, akkor a másikról ne a testápolót kelljen lecsókolni. A csokit, és a lila hagymás zsíros kenyeret is nagyon szeretem, de e téren nem használnám fel őket. :D
kinek mi jön be :) nyalakodásra tuti alkalmas :)
Aromax - Érzéki simogató masszázsolaj, próbáljátok ki, mi nagyon szeretjük.
Amúgy a mandula olaj alkalmas masszírozásra, jó testápoló és ehetetlenségi probléma sem lehet vele. Az olíva szintén ilyen.
:))) csak akkor figyelni kell, h kizárólag sült zsír legyen! :) az tényleg fincsa! Amúgy aromaterápia gyanánt nem rossz rá a lilahagymás bedörzsölés! ;) Étvágygerjesztő, mint köztudott! :)
Mert amúgy szerintem amit kapni lehet erre a célra azoknak borzalmas rossz az íze,sajnos:)
Ez most az ötlet véleményezése vagy egy újabb javaslat?
Ne,de amúgy az egészséges és az íze is jó.Meg csúszik is.Vagyis megfelel a kritériumoknak:)
Elég sokféle masszàzsolaj kapható,de a csecsemőknek használható olajok is jók,masszázsra legalábbis.
lilahagymát ne tegyenek rá? :)
A zsír is , ha azt nézzük:)
Miért? Csak próbáltam okos tanácsot adni, a csoki minden kritériumnak megfelel ;)
Hát,... annyi hőt csak termelnek ;)
Olvasztott csoki???Viola!Te nagyon huncut vagy ma !:)
Bocsánat, de akkor az csak 35 fokban használható, gondolj csak a zserbóóóra!
OLvasztott csoki, az tuti ehető is, a durex, az nem hiszem, hogy fogyasztásra alkalmas lenne :DD
durex play pina colada :)
Durex play,lila.
Egy meleg haver ajanlasaval, ok meg azert jartasak az ilyen dolgokban:)
Sziasztok!
Nem az én felhasználó nevem írok most, egy barátom "engedélyezte" a kérdés feltevést. :D Remélem megfelel majd a fórumozás szabályainak...és a kategória is megfelelő.
A kérdésem a következő lenne. Melyik a legjobb síkosító? Nem csak márkára lennék kíváncsi. A helyzet a következő. A párommal szeretjük masszázzsal bevezetni a dolgokat, de eddig sajnos csak testápolót használtunk. Pfejj. Ha az ember utána esetleg megcsókolná a párját bárhol, ahol érte krém... hát nem oké. Durex 2 az 1ben síkosítónk már volt, és nem tetszett. Nem voltunk vele megelégedve.
Bármi lehet, ami tényleg jó minőségű, ha fogyasztásra nem is alkalmas:D legalább az íze ne legyen borzalmas, és síkosítónak és "masszázsolajnak" is jól szuperáljon.
Nagyon remélem, hogy tudtok segíteni! :)
További ajánlott fórumok: