Melyik a legjobb pelenka? (beszélgetés)
Én csak fehéret használok, mi nagyon szeretjük. A többit nem tudom. De ezen van egy pisimutató csík is, sárga, és kék lesz, ahol már tele van, illetve ahol csak kicsit, ott olyan halványabb, vagy csak csíkos. Reggelre a csík már általában nem látszik, elmosódik. Nagyon jól bírja az éjszakát is, soha nem lesz pisis a ruhája. 12 óra nálunk simán elment mindig vele.
Mi használtuk mind a 3félét,de nem tudnám megmondani mi a különbség...
Jár még erre valaki?
Mi a különbség a fehér, a zöld, és a sárga csomagolás között? A prémiumnak gumis csak a derékrésze is? Vagy az mitől prémium?
Az up&go (abból csak egyféle van) és a normál pelusokból a zöld. :) Igazából a fehérrel sem volt bajunk (az a Premium), viszont annyival nem volt jobb mint amennyivel többe került. A sárga már annyira nem vált be, mindig kifolyt belőle a pisi.
Dmben és müllerben kapható baby love bejött nekünk. A pampers is jó persze csak az is szempont h olcsó legyen. Ha valami akciós megveszem :) Olyan 45 ft/db körül szoktam keresgélni.
Mi a Bella Háppy pelust használjuk nekünkbez bizonyult a legjobbnak és jó árban is van.
9 hónapos kislányom felváltva Pampers és Libero , Huggies pelenkát hord. Pamperst nappalra Libero és Huggies pelenkák tapasztalatom szerint több nedvességet bírnak ezért éjszakára ezt adom rá. Nekünk ezek beváltak. Pampersből csak active baby dry
Gatitaaa a pempersből melyik fajta vált be nektek?
Mi vegyesen használunk Pampersöt és Liberot. Ameddig nem tudott járni a nagyobbik, addig csak Pampersöt használtunk, aztán amikor már ment, nappal áttértünk a Libero up&go - ra, mert az nem lóg, nem csúszik le. A 2 hónaposunk egyelőre csak Pampersöt hord, de szerintem nála is ez a felosztás lesz ha elkezd járni. Nekünk így teljesen bevált. :)
Sziasztok!
Nekünk egy gazdaságos pelenka jött be a legjobban, amerikai, hatalmas nedvszívó képességű, és rugalmas derekú.A maxi ára 45.-/ db, szóval, nem mondható drágának sem.Eddig ez volt az egyetlen pelenka, ami kibírt egy egész éjszakát! :)
Sziasztok!
Mi már az 5-méretnél tartunk egy éves a Babám, rengeteg pelust próbáltunk és kaptunk ajándékba is. Nekem nincs jó tapasztalatom a pampersel,volt hogy a ragasztócsík letépődött, és sokszor oldalt vagy hátul kicsurrant valami.A legjobban ami bevált azt az aldiban szoktun venni Mylove a neve, 40ft-55Ft kerül az ára is jó és egész estét is kibír, nincs kiütésünk.
üdv Ildi
Mi is végigpróbáltunk egy csomó pelenkát. Nagyon jó a pampers active baby, de mi most bella happy pelenkát használunk, és nekünk nagyon jó. Ha valaki kipróbálná, lehet kérni
[link]
oldalon az űrlap kitöltésével, és meg kell írni, hogy milyen méretű pelenkát szeretnétek. Ezt a fajta pelenkát az auchanban lehet megvásárolni, és ott ha akciós 2800 ft a 3-as 82-es és a 4-es 70 db-os.
Sziasztok!Mi is minden márkát végigpróbálgattunk már (majdnem)
De legjobban ami bejött és azóta is csak ezt vesszük az a Lidl-is:Toujours!
Francia márka és első osztályú pelus. 50.db-os.2400.ft!Mi szeretjük! :))
Én a müllerseset nem próbáltam még, de nálunk ia a pampers a nyerő, mert állandóan izgünk-mozgunk, naz active baby pedig szépen mindent benttart, amíg nincs csere :)
Mülleres pelenkát használ valaki? szeretitek?
Nekünk a legjobb a pampers activ baby( zöld csomagos), szerintem a sárga csomagos sokkal gyengébb minőség. No.2. a libero. És ha "abba" a drogériába vásárolom a pelusokat -25% és végösszegi kuponnal, akkor az ára is nagyon jó, főleg a nagy dobozos pamperst veszem így!8000.- eredetileg, így meg 5100.-
Mi is próbálgattunk mindent: Pampers,Libero,Rossmann-os stb....különösebb gondom egyikkel sem volt,de legjobb az Aldi saját márkás pelusa....minőségileg és árban is veri a népszerű márkákat:)3-as és 4-es méretknél legalábbis tuti...
Libero vált be nekünk is, a Pampers pelenkából mindig kifolynak a nagy dolgok a háta közepéig, és még moshatom azt is.
Én eddig Pampers vagy Libero pelenkákat vettem, de most kipróbáltam egy Tescos pelust, mert egy anyuka rábeszélt.
Már 1 hete használjuk és jobbnak bizonyul, mint a drágábbak!!!
Ez egy zöld csomagos Loves baby Ultra dry típus, érdemes kipróbálni.
Mi is liberot használunk nálunk a kakánál sem volt gond vele. Viszont én a pampersnél jártam úgy, mint te, hogy a háta közepéig lett kakis. Én még a DM saját márkás pelenkáját szeretem. De kipróbáltuk a tesco-t is az furcsa volt, mert van olyan darab ami nagyon jól bírta, de volt olyan amibe még alig volt pisi még is kifolyt belőle a pisi. Úgy, hogy szerintem baba függő, hogy kinek milyen pelenka jó.
Szörnyű ez a sok eldobható műanyagpelenka. Ha valaha gyerekem lesz, esküszöm, hogy én textilbe csomagolom, be a gépbe azt kész.
Én inkább tanácsot szeretnék kérni tapasztaltabb anyukáktól, megspórolnám az időmet és a pénzemet a millió pelus tesztelésére menne el. :) Szóval, libero pelust használunk, különösebben nincs vele gond, nem találkoztam még selejtes darabbal, pisi benn marad, viszont a kaka az minimum a fiam háta közepén. És mostmár ez a gyakoribb eset, úgyhogy ahány kaka annyiszor komplett ruha csere, mosakodás. Kinek mi vált be erre a dologra?
Pampers slep and play és a tescós zöld csomagos árban és minőségben is egyforma
Mi Pamperst használtunk, soha semmi gondunk nem volt vele.De gyerekfüggő, hogy miből mennyit pakol a pelusba.
Vincorka pelenka, ontex(dada) pelenka mindenképpen első osztályu pelusok és nem másod osztályu aminek hiányoznak a pántjai és a többi .. persze a Libero is nagyon jó de drága! a gaga pelust meg el kell felejteni nagyon rossz hiába 100 darab akkor inkább ontex 100 darabos és hasonló árban van na és a neylonost is el ekll felejteni.
Libero up&go nekünk ez jött be, de szerintem mindenkinek más-más :)
Pampers sleep and play!Legjobb!!!!És árban is elfogadható!!
Pelenkadiszkont-os! :D
(az ország több pontján van boltjuk, közvetlenül a gyártótól hozatják, ezért ott a legolcsóbb)
Ó, a mi Apánk már nagyon profi. Úgy tudja, hogy melyik pelus, meg tápszer, milyen darabáron. Most a babakajákat tanulja. :-)))
További ajánlott fórumok: