Melyik a legjobb mobilinternet?(vodafone, pannon, t-mobil) (tudásbázis)
A 2 gigásra gondolsz az invitelnél??
az inviteles 3000 ft/hó külön ha nincs kábeled tőlük, a telenornál pedig: 8090 ft :D
e kettö közt 5000 ft a külömbség :D
ha kevés kell akkor az invitel a nektek való :D
Köszönöm, segítettél bizony :)
Leültünk számolgatni, négyezerrel kevesebbe jön ki, a nagyobb adatforgalmat meg úgyis az itthoni neten intézzük, úgyhogy oké a limit is :D
Lehet fölöslegesen becsültem le szegény mobilnetet:)
Most néztem:
telenor: 2,71mbps/1,4mbps
t-home adsl: 2,62mbps/0,5mbps (egyébként 5 mbit net)
Nem vettem szídásnak, az nálam nem megy könnyen:)
Csak munkahelyen használnám és "keveset". Főleg sima böngészés, levelezés. De az a net olyan lassú, hogy 2 oldalas pdf-et is sokáig tölt be. 384 azért lassú, mert többen használnák, de 1-nek se olyan gyors.
Itthon se használok havi 3-4gb-nál többet. Nem igazán töltögetek. Mégcsak youtube-ot se igazán használok.
Nekem telenor net olyan 5mbit körül tud, de attól függ mely részén vagyok a háznak. Munkában nem próbáltam még, de feltöltős és szerintem nincs rajta pénz.
azt meg jegyezném hogy:
hipernet 84 nem 3g-s hanem a legújabb 4g/LTE hálozatot használja :D
a hipernet 84 ára ( ha nem mondtam volna még) 9990 ft helyet most 7990 ft :D de ha már írtam akkor bocsi, :D
Jajj, ha szídásnak vetted vagy a kicsi szívedre akkor bocsi nem akartalak megbántani,
a 384 kilobit tudom nem valami gyors de idáig az a legjobb mert korlátlan :D eltudom képzelni milyen lasu lehet, az 1 megabites netnek a felinél is lassubb... de legalább nem kell +ba fizetni....
Amit mondtam Telenoros lehetőséget azt is ellehet használni,
a hipernet 42-nél: le: 42 fel aszem 5 megabit van írva, persze attol is függ hogy hányan vannak fenn.....
napközbe: 20 giga este:+100 giga adat forgalmat bonyolíthatsz le, a böngészés-email- netpajzs is jár ha aláírod 2 éves hűséggel, de szerintem úgy érdemes hogy aláírod 2 éves hűséggel és mellette igényled a visszavételi garanciát!!!! ez kerül 8090 ft-ba de 2 hónapig 990 ft a havídíja, ez az akcio Szeptember 4.-ig élt aszem de meg hosszabították Oktober 2.-áig asszem :D
hipernet 84: le 84 fel 10 megabit, napközbe: 40 giga este +200 giga adatforgalmat bonyolíthatsz le :DD
Telenornál jobb ajánlatot nem fogsz találni ha sok adatforgalmat bonyolítasz le :D
mire használnád a mobilnetet és milyen időközönként? probáljuk meg kiszámolni hogy 31 napon belűl kb mennyi adatforgalmat bonyolítasz le, a telenoros mobilnetnek a hátránya az hogy ha nem használod el akkor elfog veszni a el nem használt adatmennyiség, nem értem miért nem lehet úgy megoldani mint a feltöltökártyásnál hogy a felnem használt akár mi nem vesz el hanem tovább vihető......
Jól van na, rosszul fogalmaztam, csak egyszerűen akartam leírni, tudom hogy mennek a dolgok:) Egyébként t-mobil már nem is kell, mert kapok kölcsön. Ha meg a 2 t közül valamelyik jó, akkor vodával nem szórakozok.
Egyébként van t-home és mellé szeretnék mobilt. Helyette nem, mert annyira még nem jó a mobilnet, hogy kiváltsa a vezetékest, de a 384 kbit helyett csak jobb lesz:(
Nálam:
vodafone : nem működne /legalábbis ezt mondták az ügyfél szolgálaton
thome/telenor: talán működne
ettől függetlenűl lehet hogy jók, de mint mondtam lassítos csomagbol invitelék a legjobbak havi 3000/hó mint mondtam kábeles nélkűl
ha az adatforgalom a lényeg:
akkor Telenorék: hipernet csak hát ugye havi 8 ropi szal kicsit uhh....... és aszem 2 év hűséggel de ki próbálható de mint mondtam előre ki kell fizetni a havídíjat
idézlek:
,, Most T van itthon is meg mobil is, de jó lenne, ha a mobilért nem kellene külön fizetni.. ,,
huu ezt nem tudom ezt inkább paszolom
diák esetében igen van ingyen mobilnet, de ha nincs akkor pedig 500 ft/hó kábeles mellé, külön 3000ft/hó ha jól tudom :D
nem dolgozom ott csak utánna érdeklödtem személyesen, remélem segítettem :D
pl: 2 giga adatforgalom után 384 kilobitre lassítanak be hogy ne legyen túl fizetési díj remélem ezzel is segítettem :D
szia!!
Meg ne haragudj, de amit írtál az nem létezik :D
Idéznélek( megne haragudj érte) szóval:
,,Ezek után élek a lehetőséggel és megnézem, hogy ingyenes próbaidőszakban mit produkál voda és t-mobile.,,
se a vodánál se a t-mobilnál (gondolom thomékra gondoltál :D) nincs ingyenes próba időszak, ill Thoméknál abban az esetben ha van tőlük kábelesed, de ugye a kábelest továbbra is fizeted :D
idáig a legjobb ajánlat szerintem ez:
telenor hipernet: igaz előre elkérik a csomag árát, de 5 napon beül visszaviheted :D vagy ha sikerül megvenned neten akkor 30 napon belül,
pl: hipernet 42 csomagot neten 30 napos viszavételel veheted meg, ha van útleveled vagy jogsid, ha egyik sincs akkor fizess 38100 ft-ot :D
személyes vásárlásnál kell: személyi+ köz üzemi számla a te saját nevedre :D
a hipernet 84-re személyesen is él a 30 napos visszavétel :D
a hipernet42 még akcios, az az 990 ft-ot kell fizetned, míg a hípernet 84-nél 9990 ft helyett 7990 ft-ot :D
A munkahelyemen kb. 384 kbit a net:)))))) Ezért veszek mellé mobilnetet. 1,5-2 hete kinéztem t-mobile 4gb-os internetet, mivel van t-home vezetékes net 40% kedvezményt írt és 2400Ft körüli árat. Ma nézem már csak 25% kedvezmény van:) Mire megveszem semmi kedvezmény nem lesz szerintem. Így már 1 árban van telenor és voda 2 gb nettel.
Korlát nem érdekel, mert t-home net adatforgalma 3-4 gb havonta. Munkában még ennyit se neteznék.
Ezek után élek a lehetőséggel és megnézem, hogy ingyenes próbaidőszakban mit produkál voda és t-mobile. Telenor feltöltős van, ismerem.
Körülmények ellenére így is t-mobile szimpatikus, mobil előfizetést is vinném oda telenortól. Vodát soha nem szerettem. Telenorral csak annyi a bajom, hogy nem árul iphone-t, androidot meg nem szeretem:)
De most döntsön a próbaidőszak és a sebesség. És lehet voda lesz belőle:)))
Nem kiakasztottál,az ennél súlyosabb.
Ő majd tudja és magára ismer,nyugi.
jól vanna nem akartalak kiakasztani :D
És milyen Andihoz beszélsz te? :D
nekem nincs mobil netem :D
csak nézegettem a neten :DDDD
ui:
úgy értem a lassítos csomagból :D
Te nem vagy százas.Soha nem fizettem 7500ft-ot,mint írtam.De nem fogom neked elmagyarázni,mert látom,nagyon mélyre kellene süllyednem értelmi szinten.Bocs,de nem megy.
Nyertél?Mit,okoska?Nekem ez a jó,neked az,akkor mit is nyertél?Bakker,mint az oviban...
lassítás terén viszont nem a telenor és se nem a vodafone a legjobb hanem az invitel!!
3000ft/hó külön és 2 giga adatforgalom után 384 kilobitre lassítanak.... jo oké nem 1 hu de gyors valami de idáig az invitel a legjobb :D
7490 ft az ára és 10 giga adat forgalom, ha fontos az adatforgalom akkor a telenor a legjobb!!
igaz hogy az övék kicsit drágább de 20 giga napközbe este pedig +100 giga, vagy a másik csomag (ami most akcios) az napközbe 40 giga este +200 giga :D nyertem :DDDD
Ja,bocs,feltétlen válaszolok,mert még szaladsz anyucihoz árulkodni.
Szóval Mobilnet Prémium-om van,amit nem lassítottak le soha,illetve ha mégis,nem volt észrevehető,mert a nap bármely szakában villámgyors!
Ja,és géppel együtt vettük,nem is fizetek érte annyit,amennyit amúgy kellene.
Remélem teljesen kielégített a válaszom!!!!
Nekem azt mondták hogy itt nem működne :D
akkor nem írod meg a csomagod nevét és azt hogy mennyit fizetsz érte??
Te ritka primitív ember lehetsz.Nálam kiválóan működik,engem csak ez érdekel.
Számot is kérsz,pontos címet,vagy mire vagy még kíváncsi?
meg eheted a vodafonodat nálam nem lenne jo hehe
csomag neve?? és mennyit fizetsz érte??
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb mobilinternet?
- A Mobilinternet és a T-Mobile WAP az ugyanaz?
- Vodafone mobilinternetnél az sms-ért kell fizetni?
- A Vodafone vagy a T-mobile beszerez kérésre telefont?
- Tudja-e valaki, hogy a T-Mobile korlátlan mobilinternet csomagjával lehet e EU-s országban ingyenesen msn-ezni, ha nem mennyibe kerül, vagy
- Mennyit keres egy ügyfélszolgálati munkás a T-mobile-nál vagy Vodafone-nál?