Melyik a legjobb és legmegbízhatóbb "bogyó"? (beszélgetés)
Szerintem senki sem azt fogja nézni, hogy te hogy nézel ki, már ne is haragudj. Szültél egy szép gyereket, és aki azt fogja nézni, hogy milyen az alakod, az egy köcsög.
Egy anyában az a szép, hogy anya, főleg meg szülés után! Annak is eljön az ideje, hogy nő legyél.
Ami súlyt le szeretnél adni, soknak tartom másfél hónapra. Szülés után nyilván regenerálódnia kell a szervezetednek is, te pedig megterhelnéd a fogyással is. A mértékletesség itt is mérvadó (lenne)...
Az ésszerű az, ha változtatsz az étrendeden, és tornázol otthon. Cukor helyett édesítő, búza fehérliszt helyett teljes kiőrlésű liszt, kenyér helyett magvas-teljes kiőrlésű, aztán mindenből zsírszegény, illetve sovány készítmények, sok gyümölcs, zöldség...
Én évek óta próbáltam leadni 5 kilót. A fentiek szerint változtattam meg az étrendemet, és még így is fél év alatt sikerült leadnom ezt az öt kilót.
Ha sanyargatod magad, fáradt, türelmetlen leszel. A kisbabádnak kiegyensúlyozott anyucira van szüksége. Akkor leszel az, ha nem tűzöl ki magad elé hirtelen ekkora célt.
Sok szerencsét az élethez, sok boldogságot a babához, és mindenekelőtt jó egészséget!
Azt a bogyót még nem találták ki.
Pedig milyen egyszerű is lenne...
Szia!
A "Fogyjunk együtt, úgy könnyebb" fórumba szeretettel várunk!
Éppen ma reggel írtam oda többieknek, ha nem tudok bármi miatt lemenni az utcára (=nálam a torna a rendszeres gyalogolás!), akkor a lakásban végzett helyben járással mennyi kcal-t lehet elégetni, és hogyan gyarapodok az "egynekifutásban" megtett lépések mennyiségét tekintve.
Másrészt egyéb, "önbecsapós" módszereket írtunk ott egymásnak az előző napokban! Semmiféle bogyókat nem szedünk, semmi kaját nem vonunk meg magunktól, mindent, mindenféle kaját eszünk, stb. stb. Csak tudni kell, mikor mit, mivel, miből mennyit... Tudod, odafigyeléssel, mértékkel, de semmi nem tilos!
Olvass el minket, gyere közénk, tarts velünk, neked is sikerülni fog!!!!
Ha nem szoptatsz, akkor csökkentsd a bevitt kalóriát és próbálj meg otthon mozogni, akár a babával együtt. Most elkeserítőnek látod a helyzeted, de hidd el, nem az.Másfél hónap alatt azért csodát ne várj, én biztosan nem kockáztatnám az egészségem valami csodabogyóval.
Fel a fejjel! :)
A leszarom tabletta.
De most tényleg, mit vársz magadtól?
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legmegbízhatóbb terhességi teszt? Kinek melyik volt a leghitelesebb?
- Melyik a legmegbízhatóbb levelezőrendszer?
- Melyik babakocsik a legmegbízhatóbbak?
- Melyik a legjobb tea, bogyó, stb fogyókúrához?
- Tatabányán melyik a legmegbízhatóbb nőgyógyász?
- Homlok, fül vagy hagyományos lázmérőt vegyek? Melyik a legjobb, legmegbízhatóbb?