Melyik a legfinomabb instant kávé? (beszélgetős fórum)
A Davidoff instantja nagyon finom (nekem), viszont drága.
Úgyhogy Nescafé crema.
Az nem reggelre, ébresztőnek való, gondolom.
Én a Jacobs és a Tchibo baristát iszom mostanában, de Omnia főzőset is, felváltva.
Szerintem annyira egyénfüggő, hogy kinek mi a jó, sőt olyat is ismerek, aki ha instant, akkor inkább nem is iszik.
Én mondjuk nem vagyok válogatós ha megszorulok, anyámnak sincs kávéfőzője, így ott instant van, de múltkor épp mondta, hogy ne azt igyam, mert az vacak, de gondoltam csak megkóstolom már, és nekem pl. kimondottan ízlett, ő meg ki akarta hajítani :D
Érdekes, mert amíg daráltból főztem kotyogóval, a Tschibot utáltam legjobban 🙂 Sosem vettem, csak néha kaptam valakitől.
Valódi kávé íze biztosan nagyban függ a főzési technikától. Szomszédasszonyom aldis kávéból finomat főz, megvettem a szemesét darálós gépbe, nem ízlik.
Azért elvásik valahogy...
Éveken át Ricoret ittam.
Nescafe Black Roast
Nekem ez az eddigi legkávésabb kávé az instantok közül.
Köszi!
Figyelni fogok!:DDD
Nekem mostanában a Mokate 3in1 jön be. Kevés vízzel vagy tejjel szerintem szuper íze van.
Ami még mostanság ízlik az a Nescafè Latte, isteni. Tejjel nem jó úgy nagyon édes szerintem de vízzel finom és tényleg jó habos mint egy igazi latte.
Olyan, mint régen volt?
Köszi!
Megnézem.;)
Itt azok vannak amiket belinkeltem, nem tudom h nálatok milyenek. Ezen kivűl itt sok százféle van.
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legfinomabb virsli?
- Melyik kereskedelemben kapható kávéőrleményből lehet a legfinomabb kávét főzni?
- Milyen kávéfőző készíti a legfinomabb kávét?A kapszulásokról van valakinek tapasztala?
- Igaz az, hogy az instant kávé hasmenést okoz?
- Hipp Instant tea!! Melyik a legfinomabb?
- Melyik szemes kávé a legfinomabb a kávéfőző gépbe?