Melyik a fontosabb nektek? Minél magasabb fizetés, vagy normális munkahelyi légkör? (beszélgetős fórum)
Nyilván egy szint alatt a jó légkör sem számít, mert valamiből élni kell. Viszont ha pocsék a légkör, akkor a jól fizető állást is jobb ott hagyni, mert a végén rámegy az ember egészsége, és aztán költheti orvosokra meg gyógyszerekre a magas fizetése maradékait... Nem éri meg. Én már hagytam ott jó légkört is az alacsony fizetés miatt, és magas fizetésűt pocsék légkör miatt, pedig a főnök még emelt is egy nagyot a fizetésemen, csak hogy visszatartson, de akkor már hat lóval sem tudott volna ott fogni... Akkor van gáz, ha nincs más kilátás, és az ember a családja miatt tűrni kénytelen. Mondjuk akkor is jobb ezerrel új helyet keresgetni.
Egyébként nem tudom, mi van, de rengeteg ilyet hallok, olvasok, hogy az emberek csípik-marják és beteggé teszik egymást a munkahelyeken. Régebben szerintem ez nem volt ilyen elterjedt. Mi ütött az emberekbe, hogy egyre inkább pokollá próbálják tenni egymás életét? Nem lenne mindenkinek kellemesebb, ha összetartanánk és segítenénk egymást? A munka is jobban menne és az élet is könnyebb lenne. Persze van egy-két kifacsarodott személyiség, aki mások piszkálásban leli örömét, de ennyi biztosan nincs. Akkor vajon miért van ez mégis?
Szokták mondani, hogy ne szeressenek, de fizessenek meg.
szerintem azért fontos a légkör is, és én személy szerint inkább kevesebb pénzért dolgozok, minthogy minden reggel gyomorgörccsel menjek dolgozni.
Szerintem a normális légkör.
Szar fizetés már megvan e remek párosításhoz :D
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Egyedül maradtam a munkahelyen, két munkakör egy fizetésért
- Ti maradnátok egy olyan munkahelyen, ami három hónapja már fizetésképtelen?
- A fizetéstől külön utalják a táppénzt, ha a munkahelyem TB kifizető hely?
- Mit tennél, ha a munkahelyeden nem fogadnak el? Már 1,5 éve dolgozom, de nincs kommunikáció köztünk (csak a legfontosabb munkáról)
- Fizetés nélküli szabadság alatt elkezdhetek dolgozni az új munkahelyemen?