Melyik a + és a - pólus a mobiltelefon akkumulátor-töltőjén? (tudásbázis kérdés)
A telefon akksiknak csak az egyik végén vannak érintkezői,nem?A telefonba is úgy teszed bele,hogy a színoldala néz felfelé,ahol a márkája stb van rajta.Ebből kiindulva szerintem a töltőbe is ugyanígy teszed be.
Nem tudsz típust írni a töltőről,hogy rá lehessen keresni mégis hogyan néz ki?Úgy jobban lehetne segíteni.
igy sajnos nehéz megmondani..
itt csakis felül lehet érintkezője, de szerintem nem annyira biztos, hogy hogyan rakod bele.
a két szélső a pólusok a középső a semleges pólus. (újabbaknál a hőérzékelő)
hányféleképpen lehet betenni az akksit a töltőbe?
ha csak egyféleképpen, akkor tedd bele és rá a 220-ra.
ennek csak felül van érintkezős fém része.
tehát tulajdonképpen mindegy hogy rakon bele?
igen, azoknak az alja a - általában.
de mobilosban, csak olyant láttam, hogy univerzális töltővégei vannak, rá kell csak dúgni, bele a 220-ba és ennyi.
a kiszedett aksit töltögetni?
különböző aksik,különböző voltot igényelnek.
azt már nem is irom,hogy az érintkezők is
máshol vannak...
ha kivetted az akksit,akkor csak töltön van, a telodat meg nem tudod használni...
+ mindig újra kell beállítanod..
ilyen töltőt már láttam, ceruzaelemes változatban.
de mobiltelefon akksis változatban még nem.
ha teszel fel egy közeli képet, úgy könnyebb kideríteni.
nem vaterás, üzletben vettem, de akkor nem figyeltem hogy nincs rajta jelzés.
mi hülyeség?
További ajánlott fórumok:
- Melyik mobiltelefon szolgáltatónál vagy, és miért?:)
- Melyik a legjobb ár/értékű arányú mobiltelefon, amelyik a legjobban alkalmas internetezéshez jelenleg?
- Melyik mobiltelefon a legjobb időseknek?
- Melyik mobiltelefont ajánlanád nekem? Elsősorban Sony-Ericsson Xperia X10, Sony-Ericsson W100 Spiroról várnék tapasztalatokat
- Ha csak a Nokia és a Motorola mobiltelefonok közül választhatnál magadnak telefont melyiket választanád?Miért?
- Létezik olyan mobiltelefontársaság, amelyik másodperc alapon számláz?