Melyik mobiltelefon a legjobb időseknek? (tudásbázis kérdés)
Nekem szimpatikusak az ilyen kezdeményezések, ahol kimondottan figyelnek az idősekre
www.nagypapamobil.hu
Szerintem is a Nokia, és valóba jobb ötlet egy régebbi alaptelefont választani.
Igaz, öreganyám 85 éves, nem érdekli a technika, és mostanra mégis megszokta a gagyi, bonyolult készülékét, amit a jó öreg Nokiája helyett kapott. Legfeljebb csodálkozik, miért merült le egy nap alatt, mikor nem s telefonált - biztos rossz! Tényleg nem telefonált, csak fényképezett vele orrvérzésig. ;-D
én nem tudnék ilyet mondani:(
dolgoztam telefonboltban pár évet, ha nem olyan típusú idősről van szó, akit érdekel is a technika és könnyen is tanul, akkor mindegy melyik, úgysem fogja szeretni, sőt meg sem fogja tudni tanulni a kezelését, nem mer majd rajta nyomogatni semmit sem:(( legalábbis ez a tapasztalatom.
Az újabb készülékeket már én sem ismerem.
További ajánlott fórumok:
- Melyik mobiltelefon szolgáltatónál vagy, és miért?:)
- Melyik a legjobb ár/értékű arányú mobiltelefon, amelyik a legjobban alkalmas internetezéshez jelenleg?
- Melyik a + és a - pólus a mobiltelefon akkumulátor-töltőjén?
- Melyik mobiltelefont ajánlanád nekem? Elsősorban Sony-Ericsson Xperia X10, Sony-Ericsson W100 Spiroról várnék tapasztalatokat
- Ha csak a Nokia és a Motorola mobiltelefonok közül választhatnál magadnak telefont melyiket választanád?Miért?
- Létezik olyan mobiltelefontársaság, amelyik másodperc alapon számláz?