Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mellplasztika után közvetlenül fórum

Mellplasztika után közvetlenül (beszélgetős fórum)

2022. nov. 23. 13:41
Ha valaki később erre járna, hasonlóan kétségbe esve, azoknak írom, hogy szépen és megnyugtatóan alakulnak a dolgok és a formák így 3 hét elteltével ;)
10. jooeva (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. nov. 9. 19:59

Szokni kell a látványt.

6 hét, mire rendeződnek a szövetek, izmok, de hónapok után is helyezkedik, formálódik az implant és körötte az állomány, a 200cc nem nagy, hidd el.

9. Alnisa (válaszként erre: 6. - Józsibirka)
2022. nov. 9. 14:12
Véletlen a cicis fórumra tévedtél? :)
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Andi6020)
2022. nov. 9. 13:35
Köszi, én is ebben bízom nagyon. :)
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Alnisa)
2022. nov. 9. 13:34

Tudom, igen, csak vannak ismerősök a hoxán, és nem feltétlenül akartam, hogy tudják, mi van velem.

Az egyik fórumon amúgy pont olvastam hasonló sztorit, csak 300 cc, meg a fórumot is olvasgattam.

Nagyon bízom abban, hogy ez jobb lesz, meg nyilván évtizedekig éltem azzal, amim volt, ahhoz képest minden változás elég durvának tűnik.

Amúgy köszönöm a megnyugtatást. :)

6. Józsibirka (válaszként erre: 4. - Alnisa)
2022. nov. 9. 13:07
Persze nemideakartam írni!
5. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. nov. 9. 13:07
Van mellplasztikás forum, ott szerintem több infok fogsz kapni. De talán 1 évet is mondanak ,hogy annyi idő kell mire eléri a végleges formáját.
4. Alnisa (válaszként erre: 3. - Józsibirka)
2022. nov. 9. 13:06
Te aztán tudsz érdemben segíteni.....
3. Józsibirka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. nov. 9. 11:46
Hamegnyerte haddvigye!
2. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. nov. 9. 09:24
Az, hogy most milyen, köszönőviszonyban sincs azzal, hogy milyen lesz pár hónap múlva. Nyugi.
2022. nov. 9. 08:10

Sziasztok!

November 2-án volt mellplasztika műtétem. 200-200 cc-t (micro-texturált,kerek,moderált profil) kaptam izom alá minimális alapra. (Amim volt, az nem töltötte ki a melltartó A kosarát).

6 nappal a műtét után láttam először az eredményt és őszintén szólva letaglózott. :( hatalmasnak látom, a mellkasomhoz képest is nagynak és olyan a formája, mint egy felfújt gumibaba mellé. Direkt olyan orvost kerestem, aki a természetesség híve. Illetve a terv az volt, hogy max akkora legyen a mell, mint a szülés-szoptatás ideje alatt. (Akkor kb B kosár volt).

Azoktól kérdeznék, akik átestek implantátumos mellnagyobbításon: mennyit és hogyan fog változni még a mell formája és mérete? Elképzelhető, hogy az ödéma és az izom bedagadása miatt ilyen a formája? Tudtok valami bíztatót mondani? Jobb lesz? Szebb lesz? Kisebb lesz?

Holnap lesz a varratszedés, akkor még fogom kérdezni a dokit is.

Köszi előre is a válaszokat!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook