Mellékvese női hormon termelésének növelése gyógynövényekkel? (beszélgetés)
voltam orvosnal..
tudom mire kell a gyogynoveny. Csak sajnos keves infom van eddig rola. epp eleg gyogyszert szedtem mar szeretnek valami termeszeteset. Es en meg ezzel a problemaval nem megyek nogyogyaszhoz mert nem erre szakosodott. A fogamzasgatloja semmit nem old meg. Endokrin.nal voltam.
Remek példa arra,hogy jobb lenne szakorvoshoz fordulni.
Én a magam részéről nem mernék saját vagy "hozott" ötlet alapján gyógynövényekkel próbálkozni a hormonrendszeremet illetően. Utoljára nőgyógyász ajánlott egy gyógynövény-készítményt, az be is vált.
de igen :) az a lenyege a kerdesemnek.
es koszi amit meg irtal utana nezek.
Ösztrogén nem női hormon?
mer' hogy "Ösztrogént ... előállít a sárgatest és kisebb mennyiségben a mellékvesekéreg is."
Én elég régen tanultam már biológiát, ezért utánanéztem.
A mellékvese,pontosabban a kéregállománya csak androgén hormonokat termel, női hormonokat nem.
koszonom:)
igen, az is tervben van csak volt egy masik noveny amit nem talalok sajnos..
Egyebkent arra kellene, hogy kicsit magasabb szamu ferfihormont termel a mellekvese mint kellene de nem veszes, es kevesebb noit. Ezt szeretnem beallitani.
szia
Nem tudom milyen célra kell neked ilyen gyógynövény,de én azt mondom nézz utána a barátcserje kapszulának vagy teának.
További ajánlott fórumok:
- Parlagfű gyomnövény vagy gyógynövény?
- Mindenféle praktikák, gyógynövények, teák, stb...amik segítik a fogamzást.
- Parlagfű, mint gyógynövény
- A medvehagyma a tavasz gyógynövénye
- Kutyámat behoztam a lakásba, de ígysem bírja a tűzijátékot nagyon sír hiába nyugtatom. Alvássegítő gyógynövénykapszulát adhatok neki?
- Van-e a mellékvese működésének javítására gyógytea vagy gyógynövény?