Mekkora méretű pénztárca praktikus? (beszélgetés)
Legutóbb cipzárast vettem. Papírpénz félbehajtva. Viszont van hely benne, a különböző címleteket egy-egy rekeszben. Az aprónak is van helye. És a másik oldalon az üzletek törzskártyái.
Ide mindig csak kb. annyi pénzt rakok, amennyit költeni fogok, + egy kis föle, a "véletlen akciósba futottam" vásárlásra.
Korábban felhajtósom volt. Abban kevesebb a rekesz.
Bankkártyát használok, más kártyát nem hordok magammal. Ezt cipzáros zsebben hordom.
Piacon kp fizetek,egyszerű,papírpénzt félbehajtva tárolom, pénztárca táskához rögzítve.
Én a nagyobbakat szeretem, minden belefer, pénz okmányok minden. Sose hagytam még el pénztárcát, aki hajlamos rá jobban teszi ha kisebbet választ és nem tart benne pénzen kívül mást.
Szeretem ha szép is a pénztárca 😊 nekem most van egy Gregorio meg egy Lorenti is, ezek jó minőségűek, de kedvelem a Via75 bőr penztarcait is.
En sokszor nem is hordom magammal a tarcam.
Olyan kell, ami a szamodra szuksegeset elbirjra.
Egy helyre tenni mindent.
A tolvajok álma.
Bocsánat a kérdésre válaszolva,,mindenképp nagyobb,,bár ez néha táska függő is.
Kihajtva a papír pénz, és elég nagy az aprós rész is.Az előzőt is szerettem de az aprót vakarásznom kellett,türelmem meg nem volt hozzá,, így fel is gyűlt mindig.
Szívesen.
Kép törölve.
Anekke pénztárcám van,,imádom.
Praktikus és régóta szerettem volna ebből a márkából valamit.
A táskái szerintem már nem való nekem,,de ez a buxa:))remek.
Az, amiből nem potyog az apró, mert kell a bevásárlókocsiba. Plusz van hely papírpénznek. A legfontosabb: az 50 db kártyámat is bele tudom tenni, átlátva.
Ha vki ilyet talál pirosban, szóljon!!!
Ti milyet használtok?
Amiben elfér a papírpénz, vagy csak kettéhajtva? Aprónak van zseb? Kártyáknak?
Cipzáras vagy felhajthatós?
További ajánlott fórumok:
- Mekkora a babátok és milyen méretű ruhákat hordtok?
- Mekkora lehet az extrém méretű nők vaginája?
- Mekkora méretű farmert hordasz? :)
- Mekkora szállítóketrec kell egy németjuhász méretű kutyának?
- Hogyan tudom meghatározni, hogy mekkora a megfelelő méretű ugrókötél a számomra?
- Fisher Price golyópályát vettem börzén golyó nélkül. Tudtok segíteni mekkora méretű golyót kell vennem hozzá?