Méhszáj-elégtelenség: Az én történetem (beszélgetés)
Nagyon sajnálom. Hogy vagy azóta, mi van veled?
Hát sajnos nem sikerült... Még most lett erőm, hogy írjak. Júniusban 24. hétre megszületett császárral a kisfiam. Először elkezdett nyílni ismét a méhszájam, aztán szivárogni kezdett a magzatvíz, mire ezek megálltak akkorra levált a méhlepény és életmentő császár lett a vége. A kisfiam agyvérzés következményei miatt a 4. napján itt hagyott bennünket.... Most próbálok több orvostól is tanácsot kérni, hogy létezik e valamilyen vizsgálat vagy kezelés amivel ez kiküszöbölhető lenne. Bármilyen tapasztalatot, ötletet szívesen fogadok!!
Nem hibáztatom a dokimat hirtelen jött az egész és Ő csak úgy 14hetesen meg nyert.Minden rendbe volt.Sajnos senki sem tudta ez lesz belőle.
De legközelebb már a 16.hét elött egy szó nélkül varrniuk kell orvosi konzulium nélkül.
Sajnos ezen át kellett esni,hogy komolyan vegyenek végre.
Meg ha nem lett volna az a gyulladás akkor egyből még ucsó pillanatba varrtak volna.
Szóval itt a gyulladás volt a probléma.
Ha meg így varrnak Én sem élem túl!
Minden tiszteletem a Tiéd.Sajnos a fájdalmadat átérzem,volt nálam is 17.héten vetélés,de velem nem így bántak sajnos és volt egy korababánk,aki három hónapot lehetett köztünk.Még mellé sok más is,de úgy érzem kárpótolt az élet,van 4 egészséges gyermekem és júliusra várjuk a csodababánkat,aki tényleg ajándék.Soha ne add fel!Mindennek oka van és remény is van mindig.Remélem most minden rendben lesz,nagyon drukkolok Nektek!Remélem legközelebb azt fogjuk hallani,minden rendben és 8 hónap múlva meg azt,hogy egészséges gyermeked született.Minden jót kívánok!
Nagyon tisztellek a hozzáállásodért és a kitartásodért :-) és nagyon drukkolok Nektek :-)
+++++++++++++++++++++++
Én is gondolok Rátok, és drukkolok, hogy most minden rendben menjen!
Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!!!!
A legjobbakat kívánom neked!
Szívből kívánom, hogy adasson meg neked az élet ajándéka!
Sok sikert :) kitartás! :)
Nagyon szomorú történet. De éppen ezek a sorsok szoktak jóra fordulni. 2013 legyen a ti évetek! Írj majd, mi a helyzet. Szorítunk!
Nagyon szorítok hogy sikerüljön! Szívből sajnálom ami veletek történt, és öszinte részvétem! De ne add fel !!!!
Nagyon nehéz lehett, nem is tudok semmi értelmeset írni :(... erős nő vagy, örülök, hogy nem adtátok fel, megy ezerrel a drukk!!!
Szivből kivánom, hogy édesanya legyél!
Nos? Gratulálhatunk?
És persze szorítunk neked/nektek egy sikeres terhességért és egészséges babáért!
Kívánom, hogy minden a legnagyobb rendben legyen és boldogan oszthasd meg kisbabád képét a hoxán:-)
Kívánom, hogy minden rendben legyen a harmadik terhességednél. Már az első után össze kellett volna varrniuk a méhszájat és fektetni, hogy ne nehezedjen rá súly. Reméljük most időben ezt teszik és feküdni, feküdni. Sok sikert és kitartást nektek.
Én is nagyon sok kitartást és sikert kívánok nektek. Aki ilyen jó szülőnek bizonyul, azt az élet nem foszthatja meg az anyai örömöktől.
Nagyon meghatott a történetes. Remelem sikerul és boldog anyuci leszel!
Kitartás és sok erőt neked!
Egy kolléganőm sajnos kísértetiesen hasonló probléma miatt mar az elején (12.het utan) osszevarrták mind a két gyermekénel a mehszajat és most mar van két egészséges gyermeke. :)
Fel a fejjel :)
én a 24. héten veszítettem el az első kislányomat, de azóta van egy 10 hónapos kislányom. nagyon-nagyon drukkolok!!
Nagyon sok kitartást kívánok neked. :)
Nagyon meghatott a történeted. Remélem, hogy egy boldog babavárás vár rád. :)
Le a kalappal előtettek és tiszta szívemből szorítok, hogy most minden rendben menjen és végre átélhessétek azt a csodát amikor a babátokat a kezetekben tarthatjátok.
maximálisan együtt tudok érezni. Én 2011 ben vesztettem el 19 hetesen a kislányom. Azóta most itt fekszik mellettem a 4 hónapos, egészséges újabb kislányunk.
Sose adjátok fel :) sok puszi
Te egy hős vagy! Igazi nő! Szívből kívánom neked, hogy minél előbb anyuka lehess!
Minden elismerésem a tied! Jó egészséget és sok sikert kívánok!
A cikked nagyon megindító volt.
Szomorú történet és az is hogy kétszer is megtörtént mire rájöttek hogy valami nem jó:( anyut ugyanezzel a problémával küzdött, mindhárman hamarabb jöttünk...sajnos az öcsém túl korán, és agyvérzést is kapott, így sérült lett:/ de el sem mondták mi miért történt.
Kívánom hogy minden rendben legyen és annyi örömben legyen részetek amennyit csak az élet adhat!:)
Teljes szívemből drukkolok Neked, menni fog, ha továbbra is ilyen pozitívan állsz hozzá.
Nekem 42 éves koromban született a fiam, vannak csodák, hidd el!:)
husi, sok minden múlik az orvoson. Nálam a második terhességnél egyértelmű lett, de ha nem lenne egy lelkiismeretes orvosom, lehet, hogy senki sem törődne a problémámmal.
Mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat! De mindezek ellenére én még pozitív vagyok, mert láttam már nálam rosszabb helyzetben lévőket, akiknek azóta már több gyermekük is van. Remélem hamarosan nekünk is megadatik... :D
Istenem, min kellett keresztülmennetek... leírhatatlan.
Remélem, hogy ezúttal sikerülni fog! De feltételezem, hogy a méhszájat már a koraterhességben összevarrják, én legalábbis úgy tudom, hogy ilyenkor ez az eljárás már sok kismamát átsegített a méhszájelégtelenség ellenére a nehezén...
JÉzusom, nagyon sajnálom. Eszméletlenül nehéz lehet, amin keresztül mentél, mész. Remélem most sikerülni fog, s 1év múlva a sikertörténet cikkjét fogod megírni nekünk :)
maszatka együtt érzek Veled,én már 3 félidős vetélésen vagyok túl és még nincs gyermekem (élő)
Te előrébb vagy annyival,hogy megmondták miért történt nekem semmit nem mondanak én magam próbálom a okot kideríteni.Hogyan állapították meg a méh-szájelégtelenséget?
További ajánlott fórumok: